ETS ve ATS oyun keyfini arttıracak mod önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5500
RX 6600
Meslek
filmmaker, youtube creator menager, music producer
Merhaba her iki oyunda da şirket yönetimi tam bir eziyet toplu araç ve şoför alamamak gibi. Buna bir çözüm sağlanabilir mi?
Ayrıca iş başındayken çalışanları aktif olarak oyun ekranında takip edebileceğim bir mod vs var mı?
Diğer mod tavsiyelerinizi de bekliyorum her iki oyun için de oyun zevkini arttıracak şeyler.

Genelde iki oyunu da terapi amaçlı oynadığımdan trafik silme modu yükleyip tüm yol olaylarını kapattım. Dümdüz yolda engelsiz sürüyorum kafayı dinliyorum oyun keyfim kat kat arttı. 🤣

Genelde iki oyunu da terapi amaçlı oynadığımdan trafik silme modu yükleyip tüm yol olaylarını kapattım. Dümdüz yolda engelsiz sürüyorum kafayı dinliyorum oyun keyfim kat kat arttı. 🤣
Aradığım şey tam olarak simülasyondan, gerçeklikten uzaklaşmak değil. Ama yine de tavsiye için teşekkürler.

@ozluceprensi

Son düzenleme:
Hocam işcilerle alakalı mod var mı tam olarak bilmiyorum
Bulabilir miyiz hocam? yani bunu ben bile düşündüysem bu oyunun manyakları illaki böyle bişeyler tasarlamışlardır.

Senin tavsiyelerinin hepsi yüklü.

Bulabilir miyiz hocam? Yani bunu ben bile düşündüysem bu oyunun manyakları illaki böyle bir şeyler tasarlamışlardır.

Senin tavsiyelerinin hepsi yüklü.

Hocam sizin istediğiniz toplu araç ve işciyi araştıracağım ama işcileri takip edebileceğiniz bir mod olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı