Çözüldü ETS2 MP Tır Aniden Duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Reasy1

Kilopat
Makaleler
1
Bu sorun trafik varken başlıyor dur kalk yapınca araç duruyor ve hiç bir şekilde çalışmıyor tekrardan çalıştırmaya çalışınca da aynı. Farklı bir Savede denedim fark yok.

Yardımlarınızı bekliyorum :kıkırda:

El freninj cekmeyi denedin mi? Veya retarder denen bir zimbirti var hangi tus bilmiyorum onu dene. Ayarlarda var o tus bilgileri.
El frenini çektim zaten hiç kullanmıyorum onu dur kalk yaparken. Retarder uyarısı gelmedi bana, ne olduğunu da bilmiyorum.
Oyunun bütün ayarlarını varsayılana döndürmeyi deneyin. Düzelmesi lazım.
Onu da denedim tam durduğu yerde fark yok.

El frenini çektim zaten hiç kullanmıyorum onu dur kalk yaparken. Retarder uyarısı gelmedi bana, ne olduğunu da bilmiyorum.

Onu da denedim tam durduğu yerde fark yok.
Belgelerimde bulunan Euro Truck Simulator 2 klasörünü tamamen silin. Yeni açtığınız kayıt dosyası ile deneyin. O zaman düzelir diye düşünüyorum. Mod varsa yedek almayı unutmayın.

Muhtemelen realistic havalı fren ayarı açık sizde. Araç hava basıncını doldurmadan hareket etmiyor eğer havalı frenleri çok kullanırsanız. Ayarları varsayılana getirirseniz o özellik iptal olur.

Ayrıca retarder kullanmak tır sürmenin %50'si diyebilirim. Motor frenidir halk arasında. Otobüslerde de vardır. Ağır vasıtalarda disk ya da kampanalı frenler aşırı sürtünme ısınma problemleri olduğundan tamamen bildiğimiz fren sistemlerinden farklı olarak Direct olarak diferansiyele bağlı retarder bulunur. Kademeli olarak retarderi arttırıp azaltabilirsiniz. Retarder aracı tamamen durdurmak için değil güvenli bir şekilde yavaşlatmak içindir. Kullanımı da eğlencelidir :) Sesi çok hoşuma gider benim.

Retarder sesi :)

Muhtemelen realistic havalı fren ayarı açık sizde. Araç hava basıncını doldurmadan hareket etmiyor eğer havalı frenleri çok kullanırsanız. Ayarları varsayılana getirirseniz o özellik iptal olur.

Ayrıca retarder kullanmak tır sürmenin %50'si diyebilirim. Motor frenidir halk arasında. Otobüslerde de vardır. Ağır vasıtalarda disk ya da kampanalı frenler aşırı sürtünme ısınma problemleri olduğundan tamamen bildiğimiz fren sistemlerinden farklı olarak Direct olarak diferansiyele bağlı retarder bulunur. Kademeli olarak retarderi arttırıp azaltabilirsiniz. Retarder aracı tamamen durdurmak için değil güvenli bir şekilde yavaşlatmak içindir. Kullanımı da eğlencelidir :) Sesi çok hoşuma gider benim.

Retarder sesi :)
Evet sorunum çözüldü çözümü ise havalı fren ayarını kapatmak.

Bu arada Retarder sesi sizin hoşunuza gitti ama beni biraz rahatsız etti diyebilirim :kıkırda:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı