Peki hareket edemediyseniz bir tuşa basın diye komut veriyor mu? Bende Single'da oldu. Kapadım açtım düzeldi.Bu sorun trafik varken başlıyor dur kalk yapınca araç duruyor ve hiç bir şekilde çalışmıyor tekrardan çalıştırmaya çalışınca da aynı. Farklı bir Savede denedim fark yok.
Yardımlarınızı bekliyorum![]()
Başka bir Save dosyasında denediğimi belirttim, Yani evet.Başka tır ile denediniz mi?
Tüm tuşlar tepki veriyor farları aç kapat falan yapabiliyorum fakat araç hareket etmiyor. 3 gündür var ve kaç kere oyunu aç kapa yaptığımı sayamadım.Peki hareket edemediyseniz bir tuşa basın diye komut veriyor mu? Bende Single'da oldu. Kapadım açtım düzeldi.
Nasıl düzeltebilirim? Havalı Fren nedir?Havalı frenlerden olabilir belki. Fazla dur kalk yapınca şişiyor ve frenlere hava dolana kadar kullanamıyorsunuz.
Aynen retarder mi nedir haritada ona basın diyordu.El freninj cekmeyi denedin mi? Veya retarder denen bir zimbirti var hangi tus bilmiyorum onu dene. Ayarlarda var o tus bilgileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.