ETS2 oynarken oyunun bir anda donması

yunus emre

Megapat
Merhabalar arkadaşlar, bu sorun bende ezelden beri var. Misal yük almışım gidiyorum bi bakıyorum pat diye oyun takılıyor, sonra donuyor. Ama arkadan oyunun sesleri gelmeye devam ediyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun orjinal işletim sistemim windows 8.1 pro 64 bit. Ekran kartımın sürücüsü en son sürümü yüklü şu anda. Sistem özelliklerim ise şöyle ;
  • Asus z97 pro gamer
  • i74790k
  • 16 gb corsair ram
  • 4gb Zotac gtx770
  • Corsair h100i
  • Corsair force gs 128gb SSD
  • WD 2tb HDD

Bahsettiğiniz sorun bende de var. Genelde dönüşler de oluyor dimi? Böyle anlık takılma gibi oluyor. Ama bence bu sorun oyundan. Hem laptop hem masaüstü aynı sorun var. Başta oyunu korsan oynuyordum, aynı sorun mevcuttu. Orjinal aldım yine aynı. :)

Genelde multi player da lag dan kaynaklanan bir sorun, single player da son sürümlerde (1.15 ve üzeri) olmaya başladı , bence kesinlikle oyundan.

Evet bende oyundan diye düşünüyorum. Çünkü kasada değişmiyen bir parça kalmadı. Bu donma sürekli olan bir şey değil. Ekran kartımdan şüphelendim ama eski sistemde'de aynı sorun vardı. Oyunun kurucuları bu sorunu nasıl görememişler şaşıyorum. Geri bildirim ile sorunu paylaşıcam onlarla. @alfonyonzo55 yok kardeşim dönüşler'de öyle bir sorun yok artık. Benim anlatmak istediğim tırı sürerken bir an takılıp donması. Hiç bir şekilde oyun düzelmiyor arka plandan oyun sesleri geliyor ama.

Bence ssd ye kurup birde öyle denesin arkadaş. O.C. yaptıysa geri alsın, ve anakart, ses kartı driverlerini en güncel sürüme getirsin. Sadece ekran kartı driveri çözüm olamayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı