ETS2 oynarken oyunun bir anda donması

Evet oyunun x64 sürümünü açıyorum. Ya şöyle söyleyim sana donma yok arada bir kaç fps düşmesi oluyor. Ama bu dediğim olay genellikle düz yolda 130 140 km giderkende oluyor. Şehir içinde'de oluyor misal bi kere yaptı belki 2 ay sonra yine aynısını yapar. İlkten takılıyor sonra donuyor hiç bir şekilde düzelme olmuyor. Ama arkplandan sesler geliyor tırın sesini duyuyorum.

x86 sürümünü açıni bir de öyle deneyin. Her şey güncel, oyun ssd de, x86 sürümü açık, yine kasarsa ya oyun sıkıntılı, ya da donanımla ilgili.

Merak etmeyin sistem de sorun yok. Oyundan kaynaklı bir sorun. Arada sıra da herkese verebiliyor. Bende de oluyor ve yapman gereken şey PC'yi rest atmak yerine görev yöneticisini açıp alt+tab ile oyunu seçip klavye ile ETS2'ye gelip delete tuşuna basmak. Oyun böylece kapanıyor. 1 kere oldu bana birdaha olmadı. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı