Etsy aylık para mı alıyor?

unwanted

Picopat
Katılım
31 Temmuz 2023
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi ben üyelik açmak için 490 lira para ödedim. Hadi dedim bu neyse. Şimdi de bu ibare çıkıyor. Aylık ben bu parayı mı vereceğim anlamadım? Kullanım için ücretsiz değil miydi? Sadece ilan vermek ücretli değil miydi?

fgd.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuralları değişmediyse üyelik paralı değildi sadece yüklediğin ürünler için ürün başına 0.20 dolar alıyordu sanırım. Tabii ne kadar ürün yüklersen o kadar bu parayı alıyor senden. Ayrıca o ürün satıldığında tekrardan yenilemek içinde yine 0.20 dolar alıyor. Ayrıca koyduğun ürün hiç satılmasa da 3 ayda bir yine yenileme ücreti olarak 0.20 dolar alıyor. Tabii bunlar değişti mi bilemiyorum. Sattığın ürünler için komisyonlar hariç onlara girmiyorum.
 
Fotoğrafta etsy ücretlendirmenizin 1 Nisana kadar süresi olduğu ve onu tam olarak ödemediğinizi söylemiş, 21 Nisana kadar 103TL ödemeniz için süre vermişler yapmazsanız yetkilerinizi alacaklarını belirtmişler. Mağaza kurulum ücreti 15dolar olarak geçiyor internette onun dışında aylık bir ödeme yok, sattığınız-listelediğiniz ürünlerden komisyon alır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı