50 TL mi...
EU4 340TL yalnızHocam GTA 5 bedavaya dağıtmış şirketin gidip Witcher 3 falan vereceğini umuyor insan. Sonuç Football Manager maalesef. EU4 50 liralık bir oyun fakat tarih severlerin seveceğini düşünüyorun. HOI4 ama değişiği gibi.
Fm kırmızı çizgimiz hocam..Hocam GTA 5 bedavaya dağıtmış şirketin gidip Witcher 3 falan vereceğini umuyor insan. Sonuç Football Manager maalesef. EU4 50 liralık bir oyun fakat tarih severlerin seveceğini düşünüyorun. HOI4 ama değişiği gibi.
Hocam oyunun ederi tabii ki 30 TL değil, eskiden 30 TL olabilir. Ama dolara ve euroya gelen zamlar sonucu oyun pahalandı ve geliştirici oyunun fiyatı 30 tl olursa oyundan 2 dolar bile kazanmıyor. Kendinize gelir misiniz?Oyunun maksimum ederi zaten 30 lira hocam. Ne AAA değil ne de çok iyi bir Simulator oyunu. Ortalama bir tarih oyunu.
FM'ye hayat adanır.Fm kırmızı çizgimiz hocam..
Ayrıca eu4 340 tl.
Hocam EU4 nasıl 340 tl ? EU4 340 lira olduğu ülkede nasıl RDR2'yi ben daha geçen ay 150 liraya ps4'ten aldım.Fm kırmızı çizgimiz hocam..
Ayrıca eu4 340 tl.
Bunun kaynağı stabil bir ekonomiye sahip olmayışımız, Geliştirici kurun sürekli artışta olduğunu bildiği için kendini garantiye alıyor.Hocam EU4 nasıl 340 tl ? EU4 340 lira olduğu ülkede nasıl RDR2'yi ben daha geçen ay 150 liraya ps4'ten aldım.
Hocam çok fena bağımlılık yapıyor ondan öte oyunda keşfettiğin ve daha sonradan gerçek hayatta da keşfedilip transfer olan futbolcuyu evlat olarak görmek...Bambaşka bir duygu.FM'ye hayat adanır.
Pc ve Konsol fiyatları farklı. Keza Paradox oyunlarına zam yaptığı için 340 lira oldu.Hocam EU4 nasıl 340 tl ? EU4 340 lira olduğu ülkede nasıl RDR2'yi ben daha geçen ay 150 liraya ps4'ten aldım.
Hocam EU4 nasıl 340 TL? EU4 340 lira olduğu ülkede nasıl RDR2'yi ben daha geçen ay 150 liraya PS4'ten aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.