Xitana
Centipat
- Makaleler
- 2
Sağolun hocam.Hocam denemeni tavsiye ederim.
Sağolun hocam.Hocam denemeni tavsiye ederim.
Ben sorun yaşamıyorum ve yaşamadım hocam. Genelde geceleri az sıra oluyor hemen giriyor dediğim gibi.Reddit sayfaları bu şikayetler ile dolu. Kendim bizzat denemediğim için net yorum yapamam.
Sağ olun hocam.
Bir sorun yoksa ne ala.Ben sorun yaşamıyorum ve yaşamadım hocam. Genelde geceleri az sıra oluyor hemen giriyor dediğim gibi.
Valla bende sıra olayını sadece geceleri, onu da 5 dakika falan bekleyerek yaşamıştım 2-3 kez. Onun dışında gerçekten de bi sorun yok Boosteroid'de.Bir sorun yoksa ne ala.
Bir sorun yoksa ne ala.
Destek sistemi çok iyi. Ne yalan söyleyeyim hiç bir sorunuma çözüm olmadılar ama en azından hızlıca ulaşabileceğin birileri var.Sorun yok hocam. Hatta geçenlerde de destek yazmıştım bir sorun hakkında yeni birisi başlamış çok samimi sohbet etmiştik bu adamlar bu işi çok iyi yapıyor.![]()
Güzel olur hocam atabilirseniz.Ben sorun yaşamıyorum ve yaşamadım hocam. Genelde geceleri az sıra oluyor hemen giriyor dediğim gibi.
Eğer oyun testleri istersen atabilirim hocam.
Güzel olur hocam atabilirseniz.
Arkadaşlık kodum:1456157367Steam veya dc salın hocam. Kolayca gönderebilirim.
Gönderdim hocam.Arkadaşlık kodum:1456157367
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.