EU4 isyancılar nasıl bastırılır?

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, geçenlerde EU4 aldım ve dün oynadım. Oyunda yapamadığım tek kısım, toprak aldığım zaman aradan 1 ay geçmeden 16-20k isyancılar çıkıyor. Bu yüzden oyundan sıkıldım. Hep 16-20k isyancılar çıkıyor, isyancılarla baş edemiyorum.

İsyancı sorununu nasıl çözebilirim? Hile Kodu'da olur, ne olursa olsun, şu isyancılardan, oyundan bezdim.

Toprağa otonomi basabilirsin yeni ladığın toprağın üstüne asker tutabilirsin en önemliside toprağı devletin kor toprağı yapmalısın sana tavsiye rehber videosu izlemen çok komplike bir oyun ne kadar anlatsak az.

Çok hızlı büyürsen isyan çıkabilir. Aggressive Expansion'a dikkat et, ele geçirdiğin şehirleri Core yapmayı unutma, istikrarı yüksek tut, isyanları bastırabilirsin ama gerektiğinde kullan aksi takdirde askeri puanın kalmaz.

Askerleri belli bölgede isyan bastırması için seçebilirsin ama asker sayısının isyancılardan fazla olduğuna emin ol.

Yeni aldığın topraklarda isyan olur, normal. Separatism denen bir debuff yiyorsun yeni toprak alınca. Yeni aldığın topraklarda unrest'i yükseltip isyan çıkmasına sebep oluyor. Bu debuff genelde 15 yıl içinde bitiyor ama daha kısa sürede bitirmek mümkün.

Diğer sebepleri ise toprağın core olmaması ve overextension'dır diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı