EU4 ve HOI4'te DLC'ler satın alınır mı?

EU4'ün late game'de aşırı donduğunu ve oynanmadığını okumuştum. Doğru mu acaba? Bir de EU5 gelse bile 2 yıla anca adam olacağını düşünüyorum. EU4 şuan alınsa bile kendini 4-5 yıl oynatmaz mı, hatta süresiz bir oyun değil midir?
İşlemciniz iyiyse late game'de de sorun yaşamazsınız. Süresiz bir oyun değil çünkü eninde sonunda EU3 gibi eski hissettirir. Dediğim gibi bana artık eski geliyor. EU5 çıktığında da duruma göre karar verirsiniz. Yarısı var demişsiniz ama bundle alınca size ne kadara gelir bilmiyorum. Yarısına da sahip olduğunuzu göz önünde bulundurursak 300-400 üstüyse alınmaz. Ki bence o bile fazla.

Ben fiyatlar dolara geçmeden önce 270 liraya Victoria 3 Grand Edition aldım. Şimdi ise aynı indirim oranıyla aynı oyun 1000 TL olmuş. Asıl sıkıntı fiyatların dolara geçmesi. Zaten daha sene başında da %300-400 zam gelmişti. Bu fiyatlardan hakikaten hiçbir şey alınmaz. DLC'leri crack'li oynayın keyfinize bakın. Bizim gibi ülkelerin crack'li oyun oynaması umurlarında değil belli ki. Umurlarında olsa yıllardır oyuncularını DLC sistemiyle esir almış Paradox'un Türkiye gibi bir pazarda fiyatları bu seviyelerde tutmayacağını hepimiz biliyoruz. Bu fiyatlardan oyun falan satmaz. Pazarı terk ettiler desek yeridir.
Hocam aslında EU4 Domination DLC'si ile bitmişti, yani developerlar öyle demişti. Fakat EU5 için daha zaman olduğunu söyleyip yeni bir DLC daha çıkardılar ve bir süre daha EU4 yaşamaya devam edecekmiş.
Hocam artık yeni bir oyunun yakında duyurulması gerek. En azından 2-3 seneye çıksa hiç fena olmaz. GTA V gibi oldu bir nevi.

Hocam artık yeni bir oyunun yakında duyurulması gerek. En azından 2-3 seneye çıksa hiç fena olmaz. GTA V gibi oldu bir nevi.
Developerlar da bitirmeyi düşünmüştü fakat iyice sömürmeye çalışıyorlar EU4'ü. Domination günlüklerinde developerlar bunun son DLC olacağını, artık ek bir içerik EU4'e gelmeyeceğini belirtmişti, kısa süre sonra bundan vazgeçip EU5 için daha zaman EU4 için ise daha yapacaklarımız var dediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı