Euro önce düşecek sonra tekrar yükselecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi Dolar analizim: Herkes seçimlerin 2.tura kalacağını biliyor o nedenle MB ilk tur sadece izleyecek. 24 Haziran günü dolar 5'i görebilir. Temmuzun başında tekrar faiz arttırımı olacak. 8 Temmuza kadar 4.80 seviyelerinde dolaşacak. 8 Temmuzdan sonra tekrar 5'i aşacak. Yatırım tavsiyesi değildir sadece düşündüklerimi yazıyorum.

Bedava peynir yalnızca peynir kapanında olur. Bu yüzden varsa bir bildiğiniz kendinize saklayın.
Bu tarz konularda müneccimlik - çok bilmişlik yapılmaz, kesin bir yargı konmaz ortaya.
Aksi bir senaryoda, senin lafına güvenip zarar eden onca insanın kaybını karşılayacak değilsin, varsa çok paran kendin yatırım yapabilirsin.

Yüksek ihtimal bu şekilde olacak olabilir ancak bu; günah çıkarmana yetmez :)
Rahibeyim ben günah da çıkarabilirim :D Şaka bir yana yüksek ihtimalle söyledim bunu ama olacak şeyler yani kesin olmasa da..
Haybeden sallaması kolay; zaten ya çıkar ya iner. Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun, ekonomist misin? Çoğumuz çıkacağını nereden biliyormuş, herhangi bir kaynak yahut referans var mı? Şimdi diyenler olacak ki "daha önce de aynı senaryo yaşandı". Böyle bir söylem ile dediğinizin gerçekleşmesi sizin başarılı bir saptama yaptığınızı göstermez. Sağlam bir analiziniz varsa eyvallah. Kahve falı okur gibi mantıksız öngörülerde bulunmayın.
Peki görürsünüz diyorum sadece.

Rahibeyim ben günah da çıkarabilirim :D Şaka bir yana yüksek ihtimalle söyledim bunu ama olacak şeyler yani kesin olmasa da..

Peki görürsünüz diyorum sadece.
Euro yükseldiği zaman "vay be adam haklıymış" diyeceğimizi mi sanıyorsun? Dediğim gibi analizin, tasnifin, tenkitin, terkibin, sentezin neyin varsa göster faydalanalım. Forumda herkes döviz ustası ya...

Peki senin ağzına bakıp 10.000€ aldım. Eğer düşerse başın belada. Çıkarsa da vermem. :)
Büyük ihtimalle almadın ama eğer aldıysan görürsün zaten..Kesin demiyorum yukarıda da dediğim gibi ama çok yüksek ihtimalle.
Abi millete yardım etmeye de onlar da kazansın demeye de gelmiyor..

Abi millete yardım etmeye de, onlar da kazansın demeye de gelmiyor..
@Yol yaptı yol Anlıyorum seni, belki iyi niyet ile bir yorumda bulundun :) Bizler fesat karşılamış olabiliriz bir noktada, sen de haklısın.

Ancak bu tarz konularda fikir ortaya attığın zaman; mutlaka birilerinin hışmına uğrarsın. "Ahmakla dostluktan çekin zira; iyilik edeyim derken çok defa kötülük eder" demişler. Sana ahmak demek haddine değil kimsenin ancak yaptığın şey ahmaklığa kaçıyor ne yazık ki. Ahmaklık da zaten; karı ile zararını ayırt edemeyene denir, senin yaptığın bu işten bir yarar gelmez kısacası :) Umarım iyi niyetle algılamışsındır yazdıklarımı.

@Yol yaptı yol Anlıyorum seni, belki iyi niyet ile bir yorumda bulundun :) Bizler fesat karşılamış olabiliriz bir noktada, sen de haklısın.

Ancak bu tarz konularda fikir ortaya attığın zaman; mutlaka birilerinin hışmına uğrarsın. "Ahmakla dostluktan çekin zira; iyilik edeyim derken çok defa kötülük eder" demişler. Sana ahmak demek haddine değil kimsenin ancak yaptığın şey ahmaklığa kaçıyor ne yazık ki. Ahmaklık da zaten; karı ile zararını ayırt edemeyene denir, senin yaptığın bu işten bir yarar gelmez kısacası :) Umarım iyi niyetle algılamışsındır yazdıklarımı.
:) Anladım iyi geceler şöyle insan gibi yorum yapmıyorlar bazen :)
Mesele milletin yardımı reddetmesi değil, doktor olmayan birinin masasında ameliyata yatmamalarında. Gayet doğal bir durum.
Seni görelim doktor.

Arkadaşlar bakın bu bir ''TAHMİN'' 'dir. Kesin bir şey söylemedim bana göre yüksek ihtimalle böyle olacak yine de siz bilirsiniz. O yüzden ona göre hesaplayın ve saçma saçma konuşmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı