Euro Truck Simulator 2 Grafik Sorunu

Nazmi Ökden

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
işsiz
Profil Kapağı
1525903830
Üstteki fotoğraf Kasım 2017'de çekildi, alttaki bugün sistem özellikleri aynı, ayarlar aynı. Fakat oyundaki kırılmalar yırtılmalar çok fazla göze batar oldu. Eskiden böyle değildi bunun neden olduğunu bilen var mı?
%400 ölçeklendirme yapsam bile kırılmalar oyun zevkimi tamamen yok ediyor.
Anti Aliasing MLLA açık, grafik ayarları en yüksekte. 2 fotoğrafta da 2'si de %100 ölçeklendirmede. Fakat o günden bu güne grafiklerin kötüleşme sebebi nedir?
asdasdasd.png
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Video ayarlarının tam görselini atın.
Ayriyeten ölçeklendirme ayarını en fazla %125 öneririm. Daha fazlası FPS düşürür.
Ekran kartınızın ayar menüsünden Kenar yumuşatma seçeneklerini açabilirsin.
Birde ilk resimde sabit bir yerde çekmişsin. Hareketli alanlarda ekranda bozulmaların olması normaldir. Zaten Euro Truck Simulator 2 oyunun grafik motoru baya eskidir. Çok yeni teknolojiler sunmuyor. Elinizde olanla yetinmeye çalışın.

Son düzenleme:
Nvidia veya AMD ekran kartın artık hangisi varsa kontrol panelinden grafik ayarlarını performansta ise yüksek kaliteye çekip de oyuna girip tekrar test eder misin?
Sistemin hakkında bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

GT1030 AMD Atlon x4 641 FM1 8GB 1600 RAM
en yüksek kalite açtım fxaa açtım msaa açtım %100 ölçeklemede oyun nvidia birden çok kareli yumuşatma seçeneğini açtım geeforce experianceden optimize ettim aynı kenarlar keskin ve çok rahatsız ediyor
1440x900 çözünürlükte oynuyorum 19inc monitörüm var
pubgde oynuyorum pubg de bile bu kadar çok kırılmıyor kenarlar

Ets2 grafikleri zaten çok iyi sayılmaz. Yeni bir oyun motoruna geçene kadar böyle devam eder. Birde grafik motoru diye bir şey de varmış. Onunda değiştirmeleri gerekiyor galiba.🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı