Euro Truck Simulator 2 Multiplayer Şehir İçinde Kasıyor

tykQQQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Hp Pavilion G6 kullanıcısıyım. Çift ekran kartı var birisi AMD Radeon 6470m diğeri ise İntel HD Graphics 3000. ETS 2'ye girdiğimde acayip donmalar meydana geliyor. Oyunu multiplayer oynuyorum ve şehre geldiğim zaman oyun oynanmaz hale geliyor. Sanırım 2 tane ekran kartı olduğu için İntel'den AMD'ye geçmesi gerek ama geçmiyor büyük ihtimal.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şehir içinde zaten oluyor da en düşük seviyede oynuyorum oyunu. Şehir dişinda kastığı gibi şehir içindede kasıyor.

Diğer oyunlarda da oluyor. CS 1.6'da FPS 60-70 arası.

Şehir içinde zaten oluyor da en düşük seviyede oynuyorum oyunu. Şehir dişinda kastığı gibi şehir içindede kasıyor.

Diğer oyunlarda da oluyor. CS 1.6'da FPS 60-70 arası.

HD 3000 ile zaten oyun açılsa bile 10-15 FPS alıyorsun ETS2'de. MP sürümü gönüllü bir iş olduğundan ve tamamlanmamış halde olduğundan şehir içinde kasması normal. Bu kasma da donanımsal veya internet hızı sebebiyle olmuyor sadece. Serverlardan ve gecikme sürelerinin kısa olmamasından da oluyor. Tek oyunculu modda kasma bir nebze azalıyorsa bu donanımdan değil MP'den kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı