Çözüldü Euro Truck Simulator 2 Oyundan Atma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

auditoree

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2018
Mesajlar
492
Çözümler
1
Steam'imde yüklü olan ETS 2'de düne kadar sıkıntısız şekilde oynarken bugün hata vermeden oyundan atmaya başladı. Sorun nedir tam olarak? Yardımcı olursanız sevinirim...
Bu arada 1.32 versiyonu yüklü, yani güncel. Dosya doğrulamayı yaptım fakat işe yaramadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denemek için torrentten indirdim 2 gün oynadım. Sevdim oyunu Steamden satın aldım ve torrentten ineni sildim. Orjinal olan ne yaptıysam bir türlü düzelmedi. :D Şaka gibi. Söylenenleri hep yaptım loading ekranından sonra kapanıyor.

Galiba sorunu çözdüm.
Direksiyon setinin bağlantısını çıkarıp girince sorunsuz açıldı oyun. Sonra tekrar takıp ayarlardan direksiyonu seçince attı oyundan.
Sebep; direksiyon seti. Şimdi bunu çözmek lazım
Direksiyon setinin driverlarını sildim pc yi yeniden başlattım ama değişen bir şey olmadı. Oyun içi ayarlarından kontrolü direksiyon seçince oyundan atıyor. Torrentten indirdiğim versiyonda sorun olmuyor.
Versiyon 1.1.1 yükledim. Sorun çözüldü. :D Güncel versiyonda direksiyon seti çalışmıyormuş. Eski direksiyon olduğu için.
Mod kullanıyorsan buda neden olabilir. O zaman oyunu kaldırıp ve Belgelerim klasöründen de Euro Truck Simulator 2 dosyasını tamamen silip tekrardan yüklemeni tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı