Euro Truck Simulator'de Cheat Engine Kullanmak

alierdas

Decapat
Engine kullanırsam VAC veya oyun yasağı alır mıyım? Bir de online nasıl giriliyor. Yanıt verirseniz çok sevinirim. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileye ve korsana destek vermiyoruz, tavsiye de etmiyoruz. Oyun dosyalarına müdahale VAC BAN sebebi.
Korsan oyun olduğuna dair bir bulgu yok bunu nereden çıkardınız? VAC ban sadece Valve şirketinin yaptığı oyunlar için bir yasaklamadır. Ayrıca hileye destek verme kısmında hilenin seviyesini göz önünde bulundurmalıyız. Sonuçta bu yapılan hile başkasına üstünlük kurma şansı vermiyor. Online kısmına bakarsanız zaten bir kişinin bile D-C yolunda hilesiz oynamadığını görürsünüz.

Cheat Engine kullanmadan ETS 2 oynayan var mı? :D
Oyunda gerçekten ilerleme kaydedip ciddi oynayacaksan hile yapmadan oynarsın. GTA oyunlarında da böyle. Eğlenmek ve etrafı yok etmek için hile yaparsın ama ciddi olarak oynadığın zaman hile yapmaman lazım, yoksa ne anlamı kalır?

Oyunda gerçekten ilerleme kaydedip ciddi oynayacaksan hile yapmadan oynarsın. GTA oyunlarında da böyle. Eğlenmek ve etrafı yok etmek için hile yaparsın ama ciddi olarak oynadığın zaman hile yapmaman lazım, yoksa ne anlamı kalır?
GTA'da benim emek ile ilerlediğim yeri sen hileyle yapıp benden üstün olup beni hile ile öldürüyor isen anlamı kalmaz, ETS 2 kişisel oyun senin hile yapman bir başka oyuncuyu etkilemez.

Bildiğim kadarıyla Cheat Engine ile artık hile yapılamıyor düz profil indirmek gerekiyor. Çünkü kaydetmeye çalışınca oyun çöküyor. Kayıt olmuyor yani. Ayrıca ETS 2 Online içinse bile yapılabilir hile. Bu hile yapımı serbest bir şey zaten ETS 2 moderatörleri de belirtiyor. Çünkü oyunda emekle gelişip tır falan almak zor.

GTA'da benim emek ile ilerlediğim yeri sen hileyle yapıp benden üstün olup beni hile ile öldürüyor isen anlamı kalmaz, ETS 2 kişisel oyun senin hile yapman bir başka oyuncuyu etkilemez.
Benim demek istediğim hikayeli mod için idi. Yani GTA serilerini hepimiz hileli eğlencesine oynamışızdır ama gerçekten zevk almak için hile yapmadan hikaye modunu bitirmek gerekiyor. Demek istediğim buydu.

Benim demek istediğim hikayeli mod için idi. Yani GTA serilerini hepimiz hileli eğlencesine oynamışızdır ama gerçekten zevk almak için hile yapmadan hikaye modunu bitirmek gerekiyor. Demek istediğim buydu.
Hikaye olduğunu belirtmemiştiniz. Hile yaparak hikaye modunu oynamak dediğiniz gibi bir anlamı kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı