Online'ye girmek için Truckersmp yazıp indirmen lazım bro.Engine kullanırsam VAC veya oyun yasağı alır mıyım? Bir de online nasıl giriliyor. Yanıt verirseniz çok sevinirim.![]()
Korsan oyun olduğuna dair bir bulgu yok bunu nereden çıkardınız? VAC ban sadece Valve şirketinin yaptığı oyunlar için bir yasaklamadır. Ayrıca hileye destek verme kısmında hilenin seviyesini göz önünde bulundurmalıyız. Sonuçta bu yapılan hile başkasına üstünlük kurma şansı vermiyor. Online kısmına bakarsanız zaten bir kişinin bile D-C yolunda hilesiz oynamadığını görürsünüz.Hileye ve korsana destek vermiyoruz, tavsiye de etmiyoruz. Oyun dosyalarına müdahale VAC BAN sebebi.
Oyunda gerçekten ilerleme kaydedip ciddi oynayacaksan hile yapmadan oynarsın. GTA oyunlarında da böyle. Eğlenmek ve etrafı yok etmek için hile yaparsın ama ciddi olarak oynadığın zaman hile yapmaman lazım, yoksa ne anlamı kalır?Cheat Engine kullanmadan ETS 2 oynayan var mı?![]()
GTA'da benim emek ile ilerlediğim yeri sen hileyle yapıp benden üstün olup beni hile ile öldürüyor isen anlamı kalmaz, ETS 2 kişisel oyun senin hile yapman bir başka oyuncuyu etkilemez.Oyunda gerçekten ilerleme kaydedip ciddi oynayacaksan hile yapmadan oynarsın. GTA oyunlarında da böyle. Eğlenmek ve etrafı yok etmek için hile yaparsın ama ciddi olarak oynadığın zaman hile yapmaman lazım, yoksa ne anlamı kalır?
Cheat Engine kullanırsam VAC veya oyun yasağı alır mıyım?
Benim demek istediğim hikayeli mod için idi. Yani GTA serilerini hepimiz hileli eğlencesine oynamışızdır ama gerçekten zevk almak için hile yapmadan hikaye modunu bitirmek gerekiyor. Demek istediğim buydu.GTA'da benim emek ile ilerlediğim yeri sen hileyle yapıp benden üstün olup beni hile ile öldürüyor isen anlamı kalmaz, ETS 2 kişisel oyun senin hile yapman bir başka oyuncuyu etkilemez.
Hikaye olduğunu belirtmemiştiniz. Hile yaparak hikaye modunu oynamak dediğiniz gibi bir anlamı kalmıyor.Benim demek istediğim hikayeli mod için idi. Yani GTA serilerini hepimiz hileli eğlencesine oynamışızdır ama gerçekten zevk almak için hile yapmadan hikaye modunu bitirmek gerekiyor. Demek istediğim buydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.