Çözüldü Europa Universalis IV skoru nasıl artırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
1 Temmuz 2020
Mesajlar
1.480
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar EU 4 oynuyorum. Ama bir türlü listede sıra atlayamıyorum. Nazi almanyasıyla başladım. Türkiye-sovyet-Fransa-Polonya gibi birçok devleti fethettim. Make Kore yaptım. Fakat hala oyunun başındaki gibi 5. sıradayım. Üstelik gelirim olması gerekenden çok az. Teknolojim yeterli seviyede. Fakat buna rağmen yükselemiyorum. Bunun dışında başka bir elde Asya'da bir devlet seçtim. 2-3 ülke fethettim. Make Kore teknoloji ikisinde de sorun yok. Oyunun başında 20. sıradaydım fethedince hiçbir şey değişmedi. Gelirimde çok artmadı. Bir süre sonra 63. sıraya bile düştüm. Puan sekmesinin üzerine geldiğimde de aylık skor -%54 diyor. Nasıl artıracağım bu skoru acaba?
 
Hocam o nası soru tabi eminizde.Puan derken yanlış söylemiş olabilirim.Sağ üste olan kalkana sanırım puan deniyor.
Nazi Almanyası, Türkiye, Sovyet gibi ülkeler EU4'de modsuz bir biçimde bulunmuyor. Eğer modlu ise o skorun artmasını bilmiyorum ama modsuz ise görev ve gelişiminize göre veriliyor.
 
Çözüm
Nazi Almanya'sı, Türkiye, sovyet gibi ülkeler EU4'de modsuz bir biçimde bulunmuyor. Eğer modlu ise o skorun artmasını bilmiyorum ama modsuz ise görev ve gelişiminize göre veriliyor.

Ben normal osmanlı modundada bu sorunu yaşıyordum. Görevleri anladım fakat gelişim derken neyi kastettin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı