EUW serverı 72 ms problemi

Bugra_Emre

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bugün sabah 49 ms ile oynadığım EUW serverinde şu anda sabit 72 ms alıyorum ve sanki oyunda her şey 1 saniye geriden geliyor tilt oldum nasıl çözebilirim 100Mbps internet kullanıyorum, ilk kez böyle bir problem yaşıyorum.

Aynı sorun bende de var bugün. Ya LoL'le alakalı bir durum ya da internetimizle alakalı TR sunucusunda öyle bir delay ve ping problemi yok.

Sorun büyük ihtimal oyunla ilgili. 1 el EUW gireyim dedim aynı problemi yaşadım, zaten oyun başlarken 2 defa bağlantı hatası da verdi. Zar zor oyun bitti de TR serverına geçtim.

Sorun büyük ihtimal oyunla ilgili. 1 el EUW gireyim dedim aynı problemi yaşadım, zaten oyun başlarken 2 defa bağlantı hatası da verdi. Zar zor oyun bitti de TR serverına geçtim.

Bende de aynısı oldu sinir krizi geçirdim TR girince 20 ping e düştü.

Selamlar dostum,

Biletin için sana çok teşekkür ederiz. ^^

Sunucularımızda bir problem oldu ve geliştirici ekibimiz bu sorunu düzeltti. Şu anda bir problem yaşamıyor olmalısın ancak test etmeni rica ederim.

Aklına takılan bir şey varsa, bu durum dolayısıyla herhangi bir kısıtlama ile karşılaştıysan lütfen bizi haberdar et.

Eğer ki bu durum dolayısıyla bir LP / KP kaybı yaşadıysan, ne yazık ki kaybetmiş olduğun KP / LP'nin iadesi gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü biliyorsun ki KP / LP ve MMR konusu çok hassas bir konu ve manuel olarak dışarıdan herhangi bir şekilde müdahaleye açık değil. En ufak bir müdahale, bütün oyun dengesinin çökmesi demek olacaktır ve bunu asla istemeyiz.

Görüşmek üzere! <3

Riot ekibinin cevabı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı