Ev Dışında İdrar Yapamamak

Söylediğim gibi en doğru bilgiyi ve tedaviyi sana psikiatr ın verecektir. Çünkü WC ye gittiğinde idrarının sesini başkaları duymasın diye duvara bile işeyenlerin bile olduğu bir durum bu zira büyük ise çok büyük bir problem koku olursa başkaları rahatsız olurmu diye düşünmekten kendini alamazsın birde tabiri caizse osurursan o kapıyı açmak istemezsin durumun bu tedavisi ise Psikiatri doktoru sana bir antidepresan verir büyük ihtimalle o ilaç seni biraz vurdumduymaz tabiri ile rahatlatacaktır ve zamanlada takmamaya başlarsın. Çok geçmiş olsun.
Antidepresan beyine büyük zararlar veriyor diyorlar. Sizin görüşünüz nedir?
 
Her ilacın faydası yanında zararı da muhakkak vardır. Bu ilacı kullanacaksan yarar- zarar ilişkisini iyi kurmalısın. Örneğin: Kullanmazsan bu sıkıntılar seni bırakacak mı? kullanırsan tedavi olacak mısın? kendi kendine sorular sor ve kendin cevap ver yukarıdaki sorular gibi,
 
@Rosselli Geçmiş olsun 15 yaşındayım aynı sorunu bende yaşıyorum sırf okulda tuvaletim gelmesin diye genellikle çok sıvı almamaya çalışıyorum acaba sorununu çözebildin mi?
 
Arkadaşlar 20 yaşındayım. Ev dışında idrarımı yapamıyorum. 10 dakika beklersem yapabiliyorum. Psikolog için randevu aldım fakat sizlere de sormak istiyorum aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı? Özellikle arkadaşlarımla dışarı çıkınca hiçbir şartta yapamıyorum.

Böyle bir sorun yaşayan varsa yazarsa teşekkür ederim.
S.a usta aynı sıkıntı tıpa tıp bende de var 2 sene geçmiş seninkinin üzerinden çözüm bulabildin mi nasıl bir yol izledin lütfen paylaşır mısın çok sıkıntı bi durum
 
Aynı şekilde ben de yapamıyorum hele ki o ayakta yapılan herkesin içindeki pisuvara asla yapamıyorum öyle söyleyeyim. Sıvı tüketip patlayacak hala geldiğim zaman bile yapamıyordum. Çözüm olarak size şunu önerebilirim kendimce, ben kapalı alanları tercih ediyorum o şekilde üstesinden geliyorum. Tuvaletim az olsa bile kapalı olmadan yapamıyorum. Kağıt koyup oturarak yapmayı deneyin ve yapamıyorsanız başka mekanda tuvalete girin bir sürü restaurant var deneyebilirsiniz. Yada başka bir şey ile ilgilenerek yapmaya çalışın belki bu tavsiyeler bir işe yarar.
 
Son düzenleme:
Beyler konuyu unutmuşum pardon. Psikiyatriye gittim. Prozac verdi. Bir süreliğine düzeldi fakat arkasına okuldaki finaller gelince stresle beraber ilacı düzgün almayı unuttum kısacası sorun hala devam ediyor. Düzgün tedavi olmadım. Üşeniyorum artık.
 
Beyler konuyu unutmuşum pardon. Psikiyatriye gittim. Prozac verdi. Bir süreliğine düzeldi fakat arkasına okuldaki finaller gelince stresle beraber ilacı düzgün almayı unuttum kısacası sorun hala devam ediyor. Düzgün tedavi olmadım. Üşeniyorum artık.
lütfen cevaplarmısın aynı sorunu bende yaşıyorum şu anda ne durumdasın iyileşebildin mi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı