Ev için internet önerisi

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
VDSL ile; Turkcell de 50Mbps 585TL, turknett de 86'lık 500TL, Millenicom 85 hızı 320TL'ye (?) gösteriyor. Turkcell hiç mantıklı gelmiyor ama Millenicom neden bu kadar ucuz anlamadım. Hangisini tavsiye edersiniz veya ayrıyeten ne önerirsiniz?

VDSL ile; Turkcell de 50Mbps 585TL, turknett de 86'lık 500TL, Millenicom 85 hızı 320TL'ye (?) gösteriyor. Turkcell hiç mantıklı gelmiyor ama Millenicom neden bu kadar ucuz anlamadım. Hangisini tavsiye edersiniz veya ayrıyeten ne önerirsiniz?
Peşin ödeme ile Türknet alın tavsiyem.

Hocam bazı insanlar çok seviyor bazıları ise belli saatlerde (örn. Gece ve haftasonu) çok yavaş diyor. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?
3 aboneliğim var, 3 ünde 2-3 yıldır totalde 2 kesinti falan yaşamışımdır. Onlar da telekom altyapısının genel arızalarındandı. Şimdi bir adresim gigafiber oldu. Hiçbir aboneliğimde de bahsettiğiniz gibi bir yavaşlama olmadı.

Millenicom neden bu kadar ucuz anlamadım.
Millenicom gibi firmalar da er yada geç 500 lira bandına gelecektir. Hepsi aynı Telekom portunu kiralıyor. Zararına bir yere kadar satacaklar. Sağlam firmadan 1 yıllık bağlayıp geçmek en mantıklısı bence. Burger King kodu ile 6ay %50 indirim kampanyası vardı, o duruyorsa onunla abone olun.

Millenicom gibi firmalar da er ya da geç 500 lira bandına gelecektir. Hepsi aynı Telekom portunu kiralıyor. Zararına bir yere kadar satacaklar. Sağlam firmadan 1 yıllık bağlayıp geçmek en mantıklısı bence. Burger King kodu ile 6ay %50 indirim kampanyası vardı, o duruyorsa onunla abone olun.

Ne alaka Burger King diye sorgulamayacağım keza indirim indirimdir. Teşekkürler hocam :D

Millenicom gibi firmalar da er yada geç 500 lira bandına gelecektir. Hepsi aynı Telekom portunu kiralıyor. Zararına bir yere kadar satacaklar. Sağlam firmadan 1 yıllık bağlayıp geçmek en mantıklısı bence. Burger King kodu ile 6ay %50 indirim kampanyası vardı, o duruyorsa onunla abone olun.
Maalesef ki bitmiş.

Hocam peki bu tarz paketler belli bir aralıkta mı geliyor yoksa şans mı?
Yani arada oluyor. İlk 3 ay %50 indirim falan gördüm ama bu kadar iyisini ilk kez gördüm. Baya bir kişiyi bu kampanyayla Türknete geçirdim akrabadan, tanıdıktan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı