Ev internet önerisi

Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz ilerleyen günlerde ISS değiştirdiğimde ekleme yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocama merhaba bugün NetSpeed ile görüştüm ve 16 Mbps 75 TL'lik paket ile anlaştık normalde 65 Mbps destekliyor lakin hazirda port olmadığı icin max. Adsl üzerinden 16 Mbps destekliyormuş yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20220324_224411.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 26
Hocam ne yaptınız başvuru kaydınızı oluşturdunuz mu? Davet kodu vs girdiniz mi başvuruyu oluştururken? 5 TL indirim kazanıyorsunuz 12 ay boyunca indirim kodu sayesinde.
Her gün port sorgusu yapın. Boş port açıldığı gibi hemen arayın ve VDSL pakete geçişimin yapılmasını istiyorum deyin. 24 saate kadar geçişiniz yapılıyor.

Aslında sadece bilgi almak için aramıştım sonra aklıma yatınca geçmeye karar verdim kodu vs. unuttum ne yazıkki evraklari mail ile gönderdiler birkaç güne onları göndereceğim.

Aslında sadece bilgi almak için aramıştım sonra aklıma yatınca geçmeye karar verdim kodu vs. unuttum ne yazıkki evraklari mail ile gönderdiler birkaç güne onları göndereceğim.
Hocam dediğiniz gibi talihsizlik olmuş. İsterseniz arayıp kod söyleyin ama ben de kabul olacağını pek sanmıyorum. İsterseniz arayıp söyleyebilirsiniz. Belki henüz tam başvuru tamamlanmadı diye kabul ederler bir ihtimal. MNG kargoya evrakları iletmeniz kalmış dediğiniz gibi.

Vdsl'de boş port açıldığında başka bir pakete geçiliyor onun fiyatı 100 TL diye biliyorum o zaman kabul ederlerse o zaman söylerim hocam.

Vdsl'de boş port açıldığında başka bir pakete geçiliyor onun fiyatı 100 TL diye biliyorum o zaman kabul ederlerse o zaman söylerim hocam.
Hocam öyle olmuyor. Kurulum aşamasındayken iletebilirsiniz ancak. O da bu döneme denk geliyor. Kurulum tamamlandığında kod vs kabul edilmez. Edilecekse bu kod ancak evraklar Netspeed'e ulaşmadan kabul edilir. Tabi siz bilirsiniz. Umarım yakın zamanda VDSL portunuz açılır.

Size önerim Twitter'dan @TTDestek'e yazıp bölgemde boş port yok port talep ediyorum diyerek başlayabilirsiniz sürece. İlçe genel müdürlüğe de dilekçe bırakıp iletebilirsiniz.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.
Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum.

@Çağrı SANSAR Hocamla aynı konuda konuştuk şimdi. Kendisi de sizin gibi telefonda başvuru yapmış ve ileteceği bir kısım olarak böyle belirtmişler. Kendisine böyle çözüm sunulmuş. Haberiniz olsun diye yazayım dedim size de. Evrakın üstüne yazmanız yeterli oluyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…