Ev internet önerisi

• Konuyu başlatan 682784
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 1.657
Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum.

@Çağrı SANSAR Hocamla aynı konuda konuştuk şimdi. Kendisi de sizin gibi telefonda başvuru yapmış ve ileteceği bir kısım olarak böyle belirtmişler. Kendisine böyle çözüm sunulmuş. Haberiniz olsun diye yazayım dedim size de. Evrakın üstüne yazmanız yeterli oluyormuş.
Tamamdır hocam herhangi bir evrağın üstüne referans olarak yazarım kodu teşekkürler.

Tamamdır hocam herhangi bir evrağın üstüne referans olarak yazarım kodu teşekkürler.
Siz yine de arayın belirtin ne olur ne olmaz. Ben hem aradım söyledim hem de tercih edilen paket kısmının yanına yazdım.

Dosya Ekleri

• IMG20220325172631.jpg
    IMG20220325172631.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 21
Hocam görselde ki yerleri nasil doldurunuz acaba ?
Eğer ev telefonunuz varsa hepsini doldurun, yoksa PSTN numarası denen yeri boş bırakın. xDSL hizmet numarasını da size gelen faturadan öğrenebilirsiniz ya da müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.

Ev telefonunuz varsa ve iptal edecekseniz orayı yine doldurun, ekstra olarak Adsl+PSTN formu diye bir şey var onu da doldurun. Bu form yalın internete geçmek için.

Eğer ev telefonunuz varsa hepsini doldurun, yoksa PSTN numarası denen yeri boş bırakın. xDSL hizmet numarasını da size gelen faturadan öğrenebilirsiniz ya da müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.

Ev telefonunuz varsa ve iptal edecekseniz orayı yine doldurun, ekstra olarak Adsl+PSTN formu diye bir şey var onu da doldurun. Bu form yalın internete geçmek için.
Talep edilen dsl paket yeri nasıl hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı