Ev interneti önerisi

Millenicom'u araştırmanızı tavsiye ederim. Tahahüt olayı yok. Fiyatlar bence uygun. Direkt önermeyeyim ama bir araştırın bence. Ben 2 yildir kullaniyorum; delirtecek kadar sorun cikmadi ama ara ara sorunlar yaşıyorum. Ama sorunun ana kaynagi maalesef turk telekom ve o yüzden suçu millenicom'a atmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber altyapısına bakıp tercihinizi yapın öncelikle. Düşük ping ve yüksek hız sunar fiber altyapısı. Ben Kablonet kullanıyorum yüz güldüren tarifesini. Müşteri hizmetlerinden memnunum. Her gün saat 19.00 ve 24.00 arası hızı 25 Mbit'e iniyor. Onun dışındaki saatlerde 100Mbit download 5 Mbit upload alıyorum.
 
Superonline derim. Başta Millenicom'a başvurduk,1 hafta dediler gelmedi. TürkNet 4-5 haftada geldi. Çok sık kesiliyor internet. Superonline'a geçmeyi düşünüyorum.
Millenicom dışarıdan hizmet alıyor. Turk telekom'dan gelmişlerdi bana hattı açmak için. Bir sorun oluncada ayni sekilde disaridan geliyor hizmet. Trabzonda superonline kullaniyodum. Bölge ile mi alakalı bilmiyorum 3 ayda bir gelir hızımızı kontrol eder; sorun olup olmadığını sorar giderlerdi. Böyle bir hizmet hiçbir yerden almadım. Tabi faturası biraz kabarikti. :)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı