Netspeed alternatifi ev interneti önerisi

V4LHALLA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun bir süredir Netspeed kullanıyorum, memnundum da fakat son olaylardan sonra sürekli internetimde kopmalar 100 MB paketim olmasına rağmen Max 50 MB alabiliyor olmam can sıkmaya başladı, bir de üstüne ne bir SMS ne bir mail atılmadan 449 olan faturamı 649 TL çıkarmaları iyice can sıktı. Başka bir internete geçmek niyetindeyim, önerileriniz neler?

Merhaba, uzun bir süredir Netspeed kullanıyorum, memnundum da fakat son olaylardan sonra sürekli internetimde kopmalar 100 MB paketim olmasına rağmen Max 50 MB alabiliyor olmam can sıkmaya başladı, bir de üstüne ne bir SMS ne bir mail atılmadan 449 olan faturamı 649 TL çıkarmaları iyice can sıktı. Başka bir internete geçmek niyetindeyim, önerileriniz neler?
Ayni sebepten dolayi Turknet geçtim. Biraz tuzlu ama daha stabil.

Fiber ise hemen hemen hepsi aynı eğer VDSL ise altyapı memnunsanız değiştirmeyin.

Fiber ise hemen hemen hepsi aynı eğer VDSL ise altyapı memnunsanız değiştirmeyin.

Şu son yaşanan güya siber saldırı olaylarından sonra Netspeed ile sürekli sorun yaşadım hala yaşiyorum sürekli gün içinde kopmalar oluyor dediğim gibi 100 MB paketimn olmasına rağmen yine son olaylardan sonra sadece Max 50 alabiliyorum asla da düzeltemiyorlar o yüzden kesin olarak değiştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı