Ev interneti önerisi

Konusmada sorun yok hocam, adamlar ısrarla sorun yok sorun yok dediler. Modem değiştirdim ama nafile.

Sonra iptal ettiğim gün sunucularımızı arttışa gittiğimiz için sorunlar oluştu dedi müşteri hizmetleri. Dedim çok mu zor bunu bir SMS'ya da email olarak göndermeniz.

Ben de bir müşteri olarak derim ki ya adamlar iyileştirmeye gidiyor bir şeyler yapıyorlar beklerim işlemin bitmesine kadar. Çünkü evimde Superbox da vardı ona bağlayabilirdim.

Hocam bana da kablolarınızda sorun var dediler ve o zaman 400TL civarı bir masraf yapmıştım.
Sonra baktım sorunu hep benim tarafımda buluyorlar. ISS'yi değiştirdim ve yeni ISS'nin gönderdiği ekip sorunu direkt olarak Türk Telekom'un saha kablolarında buldular. Sorunum hemen çözüldü.
 
Benim fiberde 27 ping olması garip değil mi? Bazen aniden ping yükseliyor lag vs. giriyor. 5G bağlıyım.
 
Superonline fiber kullanıyorum çok laglı ve pingli DNS degiştiremiyorsun mesela bu yüzden internette çok kopukluk oluyor filtreli internet kullanıyorsun.

TurkNet giganet ile normal paket arasında aynı ücret alması aşırı saçma o zaman giga getirmesi lazım mahallede her fiber net var ama TurkNet kolunu sıvayıp getiremiyor.
 
100mgbt fiber Netspeed kullanıyorum, 110 mgbt download alıyorum. Hızdan hizmetten gayet memnunum ama fiyattan dolayı Comnete geçmeyi düşünüyorum, öneren olur mu?
 

Geri
Yukarı