Ev interneti önerisi

Fiyat aralığı ne hocam o paketin sonuçta belli bir fiyat aralığımız var, bir de 12 ay peşin ödeme diye kampanyaları var direk bütün 12 aylık parayı yatiriyorsun sanırım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum böyle aylık abonelik daha mantıklı
Alabileceğin maksimum hız aylık 500tl. Eğer Gigafiber altyapısı varsa 1000mbps 500tl. Yoksa, 100Mbpse kadar 500tl. Turknet 100Mbps için şuan Telekomdan uygun. Peşin ödeme ile aylık 470tl den ödüyorsunuz. 2 senedir peşin ödeme ile Turknet kullanıyorum, memnunum. Aşağıdaki menü ile de ilk 6ay %50 indirim alabilirsiniz. Seçeceğiniz operatör, alacağınız hıza göre değişir.

Bu arada ekleme olarak, her ne operatöre geçerseniz geçin, taahhüt bitmeden tam bitmeden geçiş işlemi başlatın, yada müşteri hizmetleriyle bir konuşun, onun zamanını ayarlayın. Portunuz kapanmadan geçiş işlemi yaparsanız kurulum ücreti ödemezsiniz, size gönderirler modem kullanıcı adı- şifresini, onları girer kullanmaya devam edersiniz.

Alabileceğin maksimum hız aylık 500TL. Eğer GigaFiber altyapısı varsa 1000MBPS 500TL. Yoksa, 100Mbps'e kadar 500TL. TurkNet 100Mbps için şu an Telekom'dan uygun. Peşin ödeme ile aylık 470TL'den ödüyorsunuz. 2 senedir peşin ödeme ile TurkNet kullanıyorum, memnunum. Aşağıdaki menü ile de ilk 6ay %50 indirim alabilirsiniz. Seçeceğiniz operatör, alacağınız hıza göre değişir.

Bu arada ekleme olarak, her ne operatöre geçerseniz geçin, taahhüt bitmeden tam bitmeden geçiş işlemi başlatın, ya da müşteri hizmetleriyle bir konuşun, onun zamanını ayarlayın. Portunuz kapanmadan geçiş işlemi yaparsanız kurulum ücreti ödemezsiniz, size gönderirler modem kullanıcı adı- şifresini, onları girer kullanmaya devam edersiniz.
Hocam mesela bu kodu aldım, 12 aylık abonelik fiyatını peşin vereceğim bu 6 aylık indirim kodu çalışıyor mu? Bir de mesela bizde Türk Telekom'um fiberi var, bu 1000MBPS internet çekip çekmediğini nasıl bilebiliriz.

kanka altyapin varsa fiyat da senin icin uygun olursa turknet'e gec rahatina bak derim. ayrica istedigin zaman cikabilmek varken neden taahhut yapip bir yere bagli kalasin ki?

Hocam mesela bu kodu aldım, 12 aylık abonelik fiyatını peşin vereceğim bu 6 aylık indirim kodu çalışıyor mu? Bir de mesela bizde Türk Telekom'um fiberi var, bu 1000MBPS internet çekip çekmediğini nasıl bilebiliriz.
Arkadaş davet koduna yeni düzenleme geldi, 12 ay peşin ödeme yaptığınızda, arkadaş kodunuz için de 1 ay daha ekleniyor peşin ödemenin sonuna, eskiden yapılmıyordu. Siz de kendi kodunuzu paylaşırsanız başkalarıyla, +1, +1, 12 ayın sonuna ekleniyor. Ama bu 6 aylık birleşiyor mu bilmiyorum, müşteri hizmetlerine sormak lazım. Eğer birleşmiyorsa ya bu kodu kullanır 6 ay %50 indirim yaparsınız, 6 ayın sonunda o zamanki fiyattan 12 ay peşin ödeme yaparsınız, yada direk peşin ödeme yapıp, ucuna da birisinden aldığınız 1 ay kodu da ekler, 13ay kullanırsınız. Aşağıdaki sorgulamada ne çıkıyorsa onu alırsınız. Eğer altyapı geliyorsa Gigafiber bölgeniz için planlanıyor diye yazar. Yazmıyorsa bir şey 100/20 kullanırsınız TT altyapısında.

Kanka altyapin varsa fiyat da senin icin uygun olursa TurkNet'e gec rahatina bak derim. Ayrica istedigin zaman cikabilmek varken neden taahhut yapip bir yere bagli kalasin ki?
Hocam taahhüt olayı şöyleki fiyatı sabit kaldığı için istiyorum yoksa tabii ki taahhütsuz kullanıp rahatına bakarsın.

Arkadaş davet koduna yeni düzenleme geldi, 12 ay peşin ödeme yaptığınızda, arkadaş kodunuz için de 1 ay daha ekleniyor peşin ödemenin sonuna, eskiden yapılmıyordu. Siz de kendi kodunuzu paylaşırsanız başkalarıyla, +1, +1, 12 ayın sonuna ekleniyor. Ama bu 6 aylık birleşiyor mu bilmiyorum, müşteri hizmetlerine sormak lazım. Eğer birleşmiyorsa ya bu kodu kullanır 6 ay %50 indirim yaparsınız, 6 ayın sonunda o zamanki fiyattan 12 ay peşin ödeme yaparsınız, yada direk peşin ödeme yapıp, ucuna da birisinden aldığınız 1 ay kodu da ekler, 13ay kullanırsınız. Aşağıdaki sorgulamada ne çıkıyorsa onu alırsınız. Eğer altyapı geliyorsa Gigafiber bölgeniz için planlanıyor diye yazar. Yazmıyorsa bir şey 100/20 kullanırsınız TT altyapısında.
Hocam şöyle gösteriyor
Screenshot_20241028_135157_Chrome.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı