Ev interneti önerisi

K A L F A P R O

Zeptopat
Daha fazla  
Altyapı:

20250110_144125.jpg

İnternet önerisi istiyorum fiyat fark etmez altyapımda yaklaşık bir hız olsun. Bilgindik marka olsun.(100 Mbps'den düşmeyelim tahahütsüz olursa iyi olur sınırsız olsun)

Son düzenleyen: Moderatör:
100 Mbps tarifeli NetSpeed kullanıyorum 5 aydır, 110 Mbps sabit alıyorum kesilme kopma da yaşatmadı.

299tl ye 100mbps güzel olur.

Hocam ben de bunu önerdim ancak 4. aydan itibaren 449 TL'ye çıktığını belirtmemişsiniz.

100 Mbps tarifeli NetSpeed kullanıyorum 5 aydır, 110 Mbps sabit alıyorum kesilme kopma da yaşatmadı.

Hocam ben de bunu önerdim ancak 4. aydan itibaren 449 TL'ey çıktığını belirtmemişsiniz.
Fiyat artışını içinde olmayan benim gibi insanlar bilemez ki. Düzeltme için teşekkürler.

Fiyat artışını içinde olmayan benim gibi insanlar bilemez ki. Düzeltme için teşekkürler.

Aksine kendi ödediğim ücretten düşük görünce şaşırdım ve linkteki ödeme koşullarına bastığımda gördüm kolayca. Tabi ki incelemek zorunda değildiniz niyetiniz öneri ve yardımdı laf atıyorum gibi algılamayın.

Turknet 100 mbps ev interneti var mı ?
Bakınca sadece 1000 mbps çıkıyor.
Normalde 1000 mbps turknet almayı düşünüyordum ama altyapı 85 mbps destekliyor.

Turknet 100 mbps ev interneti var mı ?
Bakınca sadece 1000 mbps çıkıyor.
Normalde 1000 mbps turknet almayı düşünüyordum ama altyapı 85 mbps destekliyor.
yapa altyapısı olanlara 1000mbps veriyor, kendi altyapısı yoksa en fazla 100 mbps veriyor çünkü

Netgsm veya gigaspeed öneririm, yaşadığınız bölge nedir ona göre başka firmada önerebilirim

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı