Ev interneti önerisi

torresferran0

Centipat
Daha fazla  
Adana'da yaşıyorum. 4-5 yıldır Mybec Telekom kullanıyorum. 1-2 yıldır çok mağduriyet yaşadım. Hiçbirinde çözüm sunmadılar ya suçu bana attılar ya da halledeceğiz, yapıyoruz deyip oyaladılar. 1-2 yıldır interneti düzgün kullanamıyorum. 20 Mbps tarifem. Oyun oynarken falan FPS düşmesi gibi internete drop giriyor 5-6 saniyeliğine ve bunu 2 3 dakikada bir yapıyor. Ve fiyatlarına zam yapmışlar, dün 20 Mbps tarife 320'den 450 TL olmuş bana bayağı pahalı geldi. Bulunduğum yerde fiber yok. Türk Telekom'a falan baktım ama fiyatlar çok yüksek. Elimde Tenda Wireless N300 router var (modemle router farklıydı sanırsam). GIBIRNet'te 100 Mbps VDSL 450-550 TL'ye gördüm. Geçersem sorun yaşar mıyım veya siz hangilerini önerirsiniz?

Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor bu. Biryerde başka firma iyi performans sunarken , bir yerde başka firma iyi performans sunuyor. Çevrenizdeki ahaliye sorun hocam.

Hizmet ve kalite denilince aklıma Netspeed geliyor.
Hocam o da iyi duruyor açıkcası. Tahattüt yok. ilk 4 ay 380 sonra 680'di sanırsam o civarlarda bir şeydi.

Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor bu. Biryerde başka firma iyi performans sunarken , bir yerde başka firma iyi performans sunuyor. Çevrenizdeki ahaliye sorun hocam.
Hocam çevrede pek kullanan yok çanak aracılığıyla kullanıldığı için mybec kullanıyor herkes ama onlar daha çok whatsapp, arada sosyal medyada kullanan insanlar olduğundan memnuniyet durumları orta. Tabi yeni fiyatlandırmadan şikayetçiler. Bir kaç kişi Türk Telekom kullanıyor ama dediğim gibi Vdsl fiyatları çok fazla geldi. şimdi bende router'de var. Diyorum ki tahattütsüz olanları denesem zaten direk iptal edilebiliyor. Bu netspeed'in, millenicom'un kurulum ücreti falan var mı? Sitelerinde göremedim de. Buralarda kullanan pek görmedim çünkü.

Adana'da yaşıyorum. 4-5 yıldır mybec Telekom kullanıyorum. 1-2 yıldır çok mağduriyet yaşadım. Hiçbirinde çözüm sunmadılar ya suçu bana attılar ya da halledeceğiz, yapıyoruz deyip oyaladılar. 1-2 yıldır interneti düzgün kullanamıyorum. 20 Mbps tarifem. Oyun oynarken falan FPS düşmesi gibi internete drop giriyor 5-6 saniyeliğine ve bunu 2 3 dakikada bir yapıyor. Ve fiyatlarına zam yapmışlar, dün 20 Mbps tarife 320'den 450 TL olmuş bana bayağı pahalı geldi. Bulunduğum yerde fiber yok. Türk Telekom'a falan baktım ama fiyatlar çok yüksek. Elimde Tenda Wireless N300 router var (modemle router farklıydı sanırsam). GIBIRNet'te 100 Mbps VDSL 450-550 TL'ye gördüm. Geçersem sorun yaşar mıyım veya siz hangilerini önerirsiniz?

TurkNet kullanablirisn ben şahsen çok memnunum.

Hocam o da iyi duruyor açıkcası. Tahattüt yok. ilk 4 ay 380 sonra 680'di sanırsam o civarlarda bir şeydi.

Hocam çevrede pek kullanan yok çanak aracılığıyla kullanıldığı için mybec kullanıyor herkes ama onlar daha çok whatsapp, arada sosyal medyada kullanan insanlar olduğundan memnuniyet durumları orta. Tabi yeni fiyatlandırmadan şikayetçiler. Bir kaç kişi Türk Telekom kullanıyor ama dediğim gibi Vdsl fiyatları çok fazla geldi. şimdi bende router'de var. Diyorum ki tahattütsüz olanları denesem zaten direk iptal edilebiliyor. Bu netspeed'in, millenicom'un kurulum ücreti falan var mı? Sitelerinde göremedim de. Buralarda kullanan pek görmedim çünkü.
Ben 3 sene kullandım, akrabama da önerdim. Bir sorun olduğunda biz aramadan kendiler arayıp çözdüğü olmuştu çok kısa sürede. Ne zaman arasak kolayca ulaştık ve hızlı çözüme kavuştu. Onun harici hizmette asla kusur etmediler. İlk geçtiğimizde akrabama demiştim, onlar sürekli oyun oynuyorlar ve ping düşük olmalı bunun için. İlk zamanlarda pek güvenmedi, başkaları rastgele fikir veriyor diye şüphe duydu ama sonradan taahhüt yok diye şans verdi. 5 yıldır falan aralıksız kullanıyor ve çok memnun. Yine karar sizin tabi, ben tecrübelerimi paylaştım. Kablonet var şu anda, o da gayet iyi, başka yere taşındığımızda internet kutusu kablonet diye bunu denemek istedi. Millenicom'dan uzak durmanızı tavsiye ederim. Turk telekom zaten kazık ve ilgilenmiyor pek, sorunlar tekrarlayabiliyor.

Ben 3 sene kullandım, akrabama da önerdim. Bir sorun olduğunda biz aramadan kendiler arayıp çözdüğü olmuştu çok kısa sürede. Ne zaman arasak kolayca ulaştık ve hızlı çözüme kavuştu. Onun harici hizmette asla kusur etmediler. İlk geçtiğimizde akrabama demiştim, onlar sürekli oyun oynuyorlar ve ping düşük olmalı bunun için. İlk zamanlarda pek güvenmedi, başkaları rastgele fikir veriyor diye şüphe duydu ama sonradan taahhüt yok diye şans verdi. 5 yıldır falan aralıksız kullanıyor ve çok memnun. Yine karar sizin tabi, ben tecrübelerimi paylaştım. Kablonet var şu anda, o da gayet iyi, başka yere taşındığımızda internet kutusu kablonet diye bunu denemek istedi. Millenicom'dan uzak durmanızı tavsiye ederim. Turk telekom zaten kazık ve ilgilenmiyor pek, sorunlar tekrarlayabiliyor.
O zaman hocam bu ayki tarifem bittiğinde Netspeed'e bir şans vereyim.
TurkNet kullanablirisn ben şahsen çok memnunum.
Turknet altyapıdan dolayı olmadı Hocam.

CEvaplarınız için çok teşekkür ederim.

Son bir sorum olacak. Elimdeki Tenda N300 modem(veya router) 100 mpbs destekliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı