Ev İnterneti Önerisi

Hasan-Fahri

Hectopat
Makaleler
1
Beyler 5 gün içerisinde internet bağlatacağım altyapım 50 mb'ye kadar destekliyor yeni gelen zamlarla beraber bana uygun bir internet önerir misiniz ? Şu an Türknet düşünüyorum ben

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET'ten Turknet'e geçtim. TTNET bana "sizin evinize max 16 mbit verebiliriz" diyip 8 mbit civarında internet veriyordu. Aynı altyapıyı kullanan Turknet ise 35 mbit verebiliriz diyip 35 mbit veriyor. Yazık etmişim 2 yıldır kendime dedim... Üstüne üstlük ttnet'te akn varken 5 günde bitiyordu kota ve geri kalan 25 gün resmen acı çekiyordum.

Hayır TürkNet tercih edilmez. Müşteri ve teknik desteği yok. NetSpeed tavsiye ederim.

Teknik bir sorun yaşadığımda ticket açıyorum net üzerinden. Mesai saatleri içerisinde atmışsam max 3 saate dönüş aldım hep. Üstüne üstlük de ticket sonrası sorunum düzeldikten 2-3 gün sonra "sorununuz tekrarlandı mı hiç? problem yaşadınız mı yine?" gibisinden aranıldım.

Evet TürkNet tercih edilebilir. Eğer illa karşımda konuşmak istediğim birisi olsun, bir canlıyla muhattap olayım derdin yoksa Türknet tercih edilebilir. Online destek kaydından oluşturduğun şikayetlerin en geç 2 gün içinde çözüm buluyor zaten, en azından benimki öyle.

Netspeed bağlatacaksan ve sanırım sıfırdan bağlatacaksın, kurulum hizmeti bulunmuyor haberin olsun.
Teknik bir sorun yaşadığımda ticket açıyorum net üzerinden. Mesai saatleri içerisinde atmışsam max 3 saate dönüş aldım hep. Üstüne üstlük de ticket sonrası sorunum düzeldikten 2-3 gün sonra "sorununuz tekrarlandı mı hiç? problem yaşadınız mı yine?" gibisinden aranıldım.

Hocam dediğiniz gibi gerçekten arıyorlar bu internet işleri hep şans gibi zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı