Ev İnterneti Önerisi

Türknet ve Netspeed ikisi de olur. Ülkemizde ne tarz insanlar olduğundan haberiniz yok sanırım. Adam modem arkasından tuşa basıp sıfırlamaktan bile bi haberken saçma bir şekilde oradaki adamları oyalamasındansa, arıza kaydını oluşturuyorsun. Bence zamandan bile kazanmış oluyorsun. Zaten karşınızdaki adam da bakıp size geri dönüş yapacağız diyor sanki elinde sihirli değnek var. Neden bu karşıda adam yok olayı abartıldı bu kadar anlamıyorum. Dediğim gibi ikisini de seçebilirsiniz, güvenilirdir.

Teknik bir sorun yaşadığımda ticket açıyorum net üzerinden. Mesai saatleri içerisinde atmışsam max 3 saate dönüş aldım hep. Üstüne üstlük de ticket sonrası sorunum düzeldikten 2-3 gün sonra "sorununuz tekrarlandı mı hiç? problem yaşadınız mı yine?" gibisinden aranıldım.

Destek kayıtlarına hazır cevap veriyorlar. Genelde bu kayıtlara geç cevap verilir. 2 hafta sonra cevap almıştım. Aldığım cevabın sorun çözümünde en ufak bir etkisi yok. Açtığım destek kayıtlarındaki sorunları hep cevap verdikten sonra çözüldü olarak işaretleyip kapattılar. Müşteri kapmak için numaraları var. Ama sorun çözümü için teknik ekipleri yok. Arıza kaydı 2 ay boyunca defalarca çözüldü olarak işaretlenip kapatıldı. Destek kaydı açmam engellendi. Destek kayıtlarına cevap vermem engellendi. Otomatik ödeme talimatını durdurup, çıkış dilekçesini verince aramaya başladılar. Çıkış yapmak istediğimde bile sorun çıkardılar. Üstüne VDSL2 hizmet için yetersiz altyapım olduğu söylendi. Ama daha sonra araştırmalarım sonucunda 125Mbit'e kadar VDSL2 altyapım olduğunu öğrendim. Üstüne hattımı YAPA altyapısına geçirip, hızımı sınırladılar. Bunu kullanıcıları Özgür iletişim paketine yönlendirip daha fazla para koparmak adına yapıyorlar.

Türknet ve Netspeed ikisi de olur. Ülkemizde ne tarz insanlar olduğundan haberiniz yok sanırım. Adam modem arkasından tuşa basıp sıfırlamaktan bile bi haberken saçma bir şekilde oradaki adamları oyalamasındansa, arıza kaydını oluşturuyorsun. Bence zamandan bile kazanmış oluyorsun. Zaten karşınızdaki adam da bakıp size geri dönüş yapacağız diyor sanki elinde sihirli değnek var. Neden bu karşıda adam yok olayı abartıldı bu kadar anlamıyorum. Dediğim gibi ikisini de seçebilirsiniz, güvenilirdir.

Ülkemizde bilgisiz kullanıcılar olduğu için Teknik ve müşteri destek ekibinin olması gerekir. Üstüne Her sorunu kullanıcı çözemez. Çünkü o konuda yapabileceği bir işlem yok. Hızınızı daha düşük olarak tanımladıklarında bu sorunu kendiniz nasıl çözeceksiniz? Netspeed sorun yaşayan kullanıcılarını teknik ekibe yönlendirip sorunları çözüme kavuşturuyor. TürkNet kullanıcılarının kendi sorunlarını çözebildiğini öne sürerek sadece destek kayıt sistemini kullanmasındaki amaç maliyetleri azaltmaktır. Hem sosyal medya ve destek kayıtlarında sorunlar büyük olasılık ile çözüme kavuşmuyor. Sizde bu kelime oyununa inanıp firmayı savunuyorsunuz. Sanırım TürkNet kullanırken hiç sorun yaşamadınız. Umarım en kısa sürede sorun yaşayıp firmanin gerçek yüzünü görürsünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı