Çözüldü Ev internetiyle bağlantı problemleri yaşamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EBT11

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Şöyle bir sorunlar uğraşıyorum 2 gündür. Ev internetimle çoğu web sitesine giremiyorum, YouTube, Twitter ve misal webtabanlı bir oyun oynuyorum onlarda herhangi bir problem yok ama onun dışında çoğu site problemli.

İşin garip kısmı sabah saatlerinde hiçbir problem yok bağlanma konusunda perşembe ve cuma günü deneyemedim ama bugün evde olduğum için baktığımda hiçbir problem gözükmüyordu öğleden sonra yine aynı hale büründü.

Yaptıklarım;

-Modemi sıfırlayıp yeniden kurdum.
-Önerilen çoğu DNS'i denedim.
-Bağlı cihazlara bakıyorum sürekli benim cihazlarım dışında bağlanan herhangi bir cihaz yok.

Sorunun çözümüne dair herhangi bir fikri olan var mı veya sorunun neden kaynaklandığına dair bir fikri olan, onları da deneyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
IPv6 gibi servisler açık mı, bu arada DSL mi Fiber mi kullanıyorsunuz?
İnternetiniz de Güvenli İnternet hizmeti açık olabilir, operatorünüzün online islemlerinden veya arayarak sorgulayın hizmet açıksa kapatmalarını isteyin.

Dediğim gibi sabah saatlerinde herhangi bir problem olmuyor şimdi yine başladı sabah 8den beri problemsiz girebiliyordum her yere.

Güvenli internet açık değil türktelekom hesabına giriş yapıp baktığımda devre dışı gözüküyor. Aktif olsa 7/24 aynı problem olurdu diye tahmin ediyorum.

IPv6 gibi servisler açık mı, bu arada DSL mi fiber mi kullanıyorsunuz?

Açık o kapatmayı mı deneyeyim? Hiçbir PC'de kapatmışlığım yok bugüne kadar, deneyeyim.

DSL 50 MB kıytırık 50 MB internete 650 TL aylık alıyorlar bir de bunlarla uğraşıyoruz. Rezil bir haldeyiz gerçekten.

Edit: IPv6 kapatınca düzeldi gibi duruyor bir izleyeceğim durumu teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı