Ev kullanımı için vidalama/matkap makinesi tavsiyesi

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhaba,

Ben evde hem vidalama işlerini yapmak hem de basit delikler delmek istiyorum. En uygun makine hangisidir benim için?

Şu alttaki makineyi uçlarıyla birlikte almayı düşünüyorum ama çok mu abartı kaçar benim için?

Bosch Professional GSB 18V-50 akülü darbeli delme vidalama makinesi (18 volt, 2 X 2,0 ah akü, şarj cihazı, Yumuşak/Sert tork: 28/54 nm)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilindik marka alınması kullanım ömrü olarak çok önemli. Ben ucuza kaçtım, SGS diye bir marka aldım. Kağıt üzerinde aynı özelliklere sahip olsa da Bosch'un yaptığı işlerde çok zorlandı hatta servise göndermek zorunda kaldım. Şimdi hangi iş için kullansam acaba bu vidalamada bozulacak mı endişe ile çalışıyorum.

Merhaba,

Ben evde hem vidalama işlerini yapmak hem de basit delikler delmek istiyorum. En uygun makine hangisidir benim için?

Şu alttaki makineyi uçlarıyla birlikte almayı düşünüyorum ama çok mu abartı kaçar benim için?

Bosch Professional GSB 18V-50 akülü darbeli delme vidalama makinesi (18 volt, 2 X 2,0 ah akü, şarj cihazı, Yumuşak/Sert tork: 28/54 nm)

https://app.hb.biz/LbZ1r9l5ka1s bu modeli tavsiye ederim Bosch mavi serisi üzmez, tek aküsü var fakat ev kullanımında çift aküye ihtiyaç duyacağınız sanmıyorum. Kendim de gsb 180 li modelini kullanıyorum fakat fiyat uçmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı