Ev kullanımı için yazıcı önerisi

Bütçe
10000
Mürekkep tanklı yazıcılar çok iyi oluyor. Hem fiyatları pek pahalı değil hem renkli, hem de binlerce sayfa çıktı alabiliyor. Mürekkepleri de pek pahalı değil. Tek dezavantajı ise lazer yazıcılar kadar hızlı olmamaları. Ama bu dezavantaj, diğer avantajlarının yanında göz ardı edilebilir bence. Bu yüzden renkli olmasına gerek yok demenize rağmen bunlardan bir tane önereceğim.

Bu piyasanın kralı Epson'dur. Hem sağlamdır hem de mürekkebini çoğu teknoloji mağazasında bulursunuz.

Bütçenizi biraz aşıyor ama gayet iyidir. Bu siyah beyazdır. Lazer yazıcıdır, yani hızlı çıktı alır.

Marka olarak Epson öneririm kesinlikle, sakın kartuşlu vs. bakmayın, mürekkep tanklı tercih edin. Kendim L3211 modelini kullanıyorum fakat bütçeniz daha yüksekmiş, arkadaşın attığı L3560'a da bakabilirsiniz.

Marka olarak Epson öneririm kesinlikle, sakın kartuşlu vs. bakmayın, mürekkep tanklı tercih edin. Kendim L3211 modelini kullanıyorum fakat bütçeniz daha yüksekmiş, arkadaşın attığı L3560'a da bakabilirsiniz.
Bendeki en giriş seviyesi tanklı yazıcılardan biri. Brother DCP-T220. Kitap bile çıkarttım kendisinden. Hem de kaç tane. Çıkmış soru mu dersin, ders notu mu dersin envai çeşit fotokopi mi dersin ne ararsan çıkardım. Hatta mürekkebi ile kalem doldurmayı bile denedim. Ona rağmen hala düşük mürekkep uyarısı vermedi. Arıza da yapmadı, saat gibi çalışıyor hala. Parasını fazlasıyla çıkardı.

Bendeki en giriş seviyesi tanklı yazıcılardan biri. Brother dcp-t220. kitap bile çıkarttım kendisinden. Hem de kaç tane. Çıkmış soru mu dersin, ders notu mu dersin envai çeşit fotokopi mi dersin ne ararsan çıkardım. Hatta mürekkebi ile kalem doldurmayı bile denedim. Ona rağmen hala düşük mürekkep uyarısı vermedi. Arıza da yapmadı, saat gibi çalışıyor hala. Parasını fazlasıyla çıkardı.

Ben liseden yeni mezun oldum, 3-4 yıl boyunca okuldakilere kitapdır fotokopidir çıkartıp sattım, tık demedi, sadece arada baskı kafası kirleniyor temizleyince düzeliyor, bundan önce Canon E474 kullanmıştım kartuşlu, birkaç dolumdan sonra kartuş bozuldu, yeni kartuş fiyatları da neredeyse yazıcı fiyatı kadar olduğundan direkt bıraktım kullanmayı.

Ben liseden yeni mezun oldum, 3-4 yıl boyunca okuldakilere kitapdır fotokopidir çıkartıp sattım, tık demedi, sadece arada baskı kafası kirleniyor temizleyince düzeliyor, bundan önce Canon E474 kullanmıştım kartuşlu, birkaç dolumdan sonra kartuş bozuldu, yeni kartuş fiyatları da neredeyse yazıcı fiyatı kadar olduğundan direkt bıraktım kullanmayı.
Ondan önce kartuşlu bir yazıcım vardı. Canon Pixma MG2450. Kalitesine laf yok ama kartuşu bittiğinde kartuş almak istemiştim ve kartuşları 80-90 lira bandındaydı (o dönem için çok büyük paraydı, yazıcıyı zaten 80 liraya mı ne almıştık). Doldurmayı denedim istediğim gibi olmadı. Ben de bunu alınca parçalayıp içindeki DC motorları aldım.

Mürekkep tanklı yazıcılar çok iyi oluyor. Hem fiyatları pek pahalı değil hem renkli, hem de binlerce sayfa çıktı alabiliyor. Mürekkepleri de pek pahalı değil. Tek dezavantajı ise lazer yazıcılar kadar hızlı olmamaları. Ama bu dezavantaj, diğer avantajlarının yanında göz ardı edilebilir bence. Bu yüzden renkli olmasına gerek yok demenize rağmen bunlardan bir tane önereceğim.

Bu piyasanın kralı Epson'dur. Hem sağlamdır hem de mürekkebini çoğu teknoloji mağazasında bulursunuz.

Bütçenizi biraz aşıyor ama gayet iyidir. Bu siyah beyazdır. Lazer yazıcıdır, yani hızlı çıktı alır.

Ondan önce kartuşlu bir yazıcım vardı. Canon Pixma mg2450. kalitesine laf yok ama kartuşu bittiğinde kartuş almak istemiştim ve kartuşları 80-90 lira bandındaydı (o dönem için çok büyük paraydı, yazıcıyı zaten 80 liraya mı ne almıştık). Doldurmayı denedim istediğim gibi olmadı. Ben de bunu alınca parçalayıp içindeki DC motorları aldım.

Tanklı yazıcılarda belli bir süre kullanmayınca tıkanma sorunu oluyormuş diye okudum doğru mudur?

Sınıfım İçin alacağım. Öğrencilerin sınavlarını, Alıştırmalarını vb. çıkartacağım. Renkliyi de sık kullanacağım. Bu ürünü veya benzer fiyat aralığından hangisini önerirsiniz? (Önceki Yazıcım kartuşluydu ve kartuş bitince sorun yaşadım. 2 yıl kullandım.)

Sınıfım için alacağım. Öğrencilerin sınavlarını, alıştırmalarını vb. çıkartacağım. Renkliyi de sık kullanacağım. Bu ürünü veya benzer fiyat aralığından hangisini önerirsiniz? (önceki yazıcım kartuşluydu ve kartuş bitince sorun yaşadım. 2 yıl kullandım.)

Bu ürün derken hangisini kastettiğinizi anlayamadım, ama kendi yazıcım olan Epson L3211'i önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı