Ev Tipi Yazıcı Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar bu hafta içinde kendime yazıcı alacağımda siyah - beyaz ve renkli basan bir yazıcı öneriniz var mı? Canon markasında varsa söyleyebilirsiniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gördüm yeni açacaktım konu aramaya yazdım kimse ilgilenmemiş konu açılsa dahi yazan yok herkes mi bilgisiz yazıcı konusunda anlamadım kusura bakmayın hortlattım konuyu.
Hocam ben öğrenci olarak evde A101'den 200 liraya aldığımız E484'ü kullanıyorum. Fiyatına göre gayet başarılı bir yazıcı. Fotokopi özelliği var. Renkli renksiz yazdırabiliyor. Seri taratma özelliği var. Kablosuz bağlantı sağlanabiliyor. Ve bence en önemlisi, toneri bittiği zaman Vatan'dan orijinal toner almak yerine internette renkli renksiz toplam 30 liraya toner alabiliyorsunuz. Kullanımdan sonra - yaklaşık 6 ay - bazen silik yazdırıyor. Onun için de 30 liraya aldığımız orijinal olmayan toner paketinin içinden yazıcı temizleme losyonu çıkıyor. Onu yazıcınin ağzına puskurtup bir bezle silerseniz sorun genel olarak çözüyor.
Eğer yine çözülmezse yazdırmadan önce belge olarak değil de fotoğraf olarak yazdırırsanız kesin düzeliyor. Fakat bu yolla 1 sayda 2 dakikada falan yazdırılıyor.
Düzenleme: Biz gerçekten çok sansliymisiz cunku şu an aynı yazıcı 850 TL. 😔

Hocam ben öğrenci olarak evde A101'den 200 liraya aldığımız E484'ü kullanıyorum. Fiyatına göre gayet başarılı bir yazıcı. Fotokopi özelliği var. Renkli renksiz yazdırabiliyor. Seri taratma özelliği var. Kablosuz bağlantı sağlanabiliyor. Ve bence en önemlisi, toneri bittiği zaman Vatan'dan orijinal toner almak yerine internette renkli renksiz toplam 30 liraya toner alabiliyorsunuz. Kullanımdan sonra - yaklaşık 6 ay - bazen silik yazdırıyor. Onun için de 30 liraya aldığımız orijinal olmayan toner paketinin içinden yazıcı temizleme losyonu çıkıyor. Onu yazıcınin ağzına puskurtup bir bezle silerseniz sorun genel olarak çözüyor.
Eğer yine çözülmezse yazdırmadan önce belge olarak değil de fotoğraf olarak yazdırırsanız kesin düzeliyor. Fakat bu yolla 1 sayda 2 dakikada falan yazdırılıyor.
Düzenleme: Biz gerçekten çok sansliymisiz cunku şu an aynı yazıcı 850 TL. 😔
ben tekrar hortlatayım. Kimse ses etmemiş buraya..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı