Evde Altyapı Olmaması

Apartman ise yöneticiye söyleyip altyapı yaptırmanız gerekiyor, eğer kişisel bir evse bu işi istediğiniz yere gidip sizin yapmanız gerekiyor.
apartmanda oturuyoruz ve yonetici 60 yaslarinda anlamaz kulaklari felan duymuyor

Peki ne kadar surer alt tarafi 20 metre felan 6 ay ila 2 yil diyolar
Sürekli başvuru yapınca veya çok fazla başvuru olunca altyapı oluşturuyorlarmış diye duydum. Denemekte fayda var.

Twitter üzerinden Paul Doany'e DM atın. TT çalışanları size geri dönecektir. Ne yapmanız gerektiğini söylerler.

Arka planda çalışan uygulamalar yüzünden internetiniz çabuk bitebilir. Oynadığınız oyuna göre kullanım değişir. Ayrıca ping değeriniz normal internete göre yüksek olacaktır.

@ForsBia altyapının olmadığını, bina yöneticisinin bu işlerden anlamadığını ve internet bağlatmak istediğini söyle. Cep telefonunu da ekleyip mesajı gönder. 1-2 güne ararlar seni.

Screenshot_20180224-000806.jpg

Telefonumu felanda attim yoneticimizin bu islerden anlamadigimnida soyledim cok tesekurler matrixlord

Arkadasimin evine 3 gunde baglamislar bizimde belediye yanimizda belediyede internet var tahmini kac gun surer

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı