Batuhandn
Hectopat
Büyü diye bir şey yok, bir de bunu dine bağlamakla tek alakası arapça yazdığı için mi?
Hocam yani biz eve yeni kiraladık gibi bir şey oldu bir önceki kiracılar yapmış olabilir mi?
Hocam yani biz eve yeni kiraladık gibi bir şey oldu bir önceki kiracılar yapmış olabilir mi?
Din konuları olunca spawn oluyorlar![]()
Önceki kiracı belki de ondan önceki kiracı böyle saçma sapan şeylere inandığı için yapmış olabilir senlik bir şey yok varsa eğer ki fakat yok rahatla diye söylüyorum cin musallat türü şeyler kiracıyı takip etmiştir senin ev sağlam şu an sıkıntı yok.
Adamlar yalan mı söyleyecekbüyü gerçek kanka Kuran da bile yazıyor büyü yapmak ve yaptırmak haramdır diye olmayan şey Kuran da ne yazsın biraz araştır bunlar şakaya gelecek şeyler değil.
Müslümanım , inanmıyorum. Sen inanıyorsun diye tüm müslümanların aynı şeyi yapmak zorunda olduğu değil.Müslüman olanlar büyü olduğuna inanır
Yok başka eve geçeceğiz zaten bodrum kat güneş almıyor.
Dümenden geçiriyorsun demekMüslümanım , inanmıyorum. Sen inanıyorsun diye tüm müslümanların aynı şeyi yapmak zorunda olduğu değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.