Evde Arapça yazılı kağıt ve bez bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde 1 tane Arapça yazılı kağıt 1 tane de bez ile Arapça yazılı kağıt buldum. Ne yapayım?
Kağıdın arkasında da Türkçe bir şekilde 7.cuma sabahı yılanı kağıtların hepsini göm.
Yırt gitsin bu masallarla kaybedecek saniyen milisaniyen dahi olmamalı insan sömüren aletler.

Büyü var gençler 14-15 yaşındaki ergenler bilmediği konular hakkında yorum yapmasın. Hele ki laiklik ile dini karıştırmasın. Burada size din dersi verecek ilmim ve bilgim yok. Bu kriterlere uyanlar gülücük atıp geçebilir. 🤣

Büyü var gençler 14-15 yaşındaki ergenler bilmediği konular hakkında yorum yapmasın. Hele ki laiklik ile dini karıştırmasın. Burada size din dersi verecek ilmim ve bilgim yok. Bu kriterlere uyanlar gülücük atıp geçebilir. 🤣
Adam haklı beyler, büyü var. Sen en iyisi imama git.

7.cuma sabahı yılanı ve kağıdı göm yazıyor. Arapça kağıdın arkasında.

Hocam emin olun bu saçmalıkla ilgilenerek zamanınızı harcıyorsunuz. Dediğim gibi ateşe verin gitsin, musallat olma gibi bir durum olsaydı ben çoktan 2-3 parçaya bölünmüştüm zaten.

1689845717285.png

Herkesin inancı kendine değil mi ? Yine de yırtılmaması gerekiyor bence. Güzelce yıkanıp bir yere gömülmesi lazım diye biliyorum.
Gerçeklikten uzak olduğu için yazmıştım hiç gördünüz mü büyüden dolayı hayatı kararan veya göçüp giden görmediyseniz saçmalıklardan ibaret.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı