DIOJASDHASDJASHDHocam emin olun bu saçmalıkla ilgilenerek zamanınızı harcıyorsunuz. Dediğim gibi ateşe verin gitsin, musallat olma gibi bir durum olsaydı ben çoktan 2-3 parçaya bölünmüştüm zaten.
Vardır hocaa.
DIOJASDHASDJASHDHocam emin olun bu saçmalıkla ilgilenerek zamanınızı harcıyorsunuz. Dediğim gibi ateşe verin gitsin, musallat olma gibi bir durum olsaydı ben çoktan 2-3 parçaya bölünmüştüm zaten.
Bildiğim kadarıyla büyüyü yırtmak veya yakmak olayları büyütüyormuşNeden bununla uğraşssın eline bir şey geçiçekse yapsında boşu boşuna yapmasın yani.
Bunun dinle alakası yok ki. Dini hurafeden başka bir şey değil.Herkesin inancı kendine değil mi ? Yine de yırtılmaması gerekiyor bence. Güzelce yıkanıp bir yere gömülmesi lazım diye biliyorum.
Neadartal diyorsa doğrudur beyni bizden daha büyük duashudhsad.
Bildiğim kadarıyla büyüyü yırtmak veya yakmak olayları büyütüyormuş.
Bildiğim kadarıyla büyüyü yırtmak veya yakmak olayları büyütüyormuş.
Bilmediğin şeyleri yazıyorsun.Bunun dinle alakası yok ki. Dini hurafeden başka bir şey değil.
Bunun dinle alakası yok ki. Dini hurafeden başka bir şey değil.
ASKMDASKJLDASJLDASKJDASKJDKJASDKJASDKJCinler benimle ilgilenmek istemedi galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.