İçinde Allah geçiyor. Kuran geçiyor. Cin geçiyor. Fattah maha diye bir isim var herhalde.
Allah Allah bir SS atma şansınız var mı?
İçinde Allah geçiyor. Kuran geçiyor. Cin geçiyor. Fattah maha diye bir isim var herhalde.
Tüm bunları yaparken bursaspor'a destek olabilirsin yazıyormuş.Çevirdimde değişik anlamları var.
Dostum uyarmayayım diyorum da, sen iyi bir gereksiz mesaj yiyeceksin. Ve o kağıtdan bir şey olmaz.
Tüm bunları yaparken Bursaspor'a destek olabilirsin yazıyormuş.
@jrurahera dostum, gerçekten bu tarz şeye gereksiz kafa yoruyorsun. Ayak altında dolaşmaması için yak geç, daha da yapacak bir şey yok. Büyü diyenlere de inanma, her şey büyüyle, sihirle olsaydı emin ol ki dünyada zarar görmedik adam kalmazdı. Bu tarz gereksiz şeylere de kafanı yorma.
Sen dünyaya gelen bir canlısın sadece, ileride yok olacaksın. Başka canlılar gelecek, senden önce de başka canlılar vardı. Dinler de öyle.Ama hocam olmadığını nasıl kanıtlayabilirsin demiyor mu kuranda büyü yapanlar sonunuz çok felaket olacak.
Böyle çıkıyor hep değişiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.