Evde bile sürekli kot pantolon giymek

Dışarıda bile kot pantolon giymeye tahammül edemiyorken evde giymeye devam etmek işkence gibi geldi bana ama size normal geliyorsa sorun yok. Tek sorun eğer giydiğiniz kot pantolon darsa ileri dönemlerde baskıya bağlı olarak sperm kalitesinde sorun olabiliyor bu da çocuk sahibi olmak istediğinizde karşınıza bir engel olarak çıkabiliyor dikkat edin derim :D

Ben kotla dışarı da bile rahatsız oluyorum. Siz nasıl rahat ediyorsunuz :) Acaba benim gibi olan var mı merak ediyorum gerek evde gerek dışarıda bol giyinmeme rağmen pantolonlardan rahatsız oluyorum.
Ya bundan 5-6 yıl önce her şey çok iyiydi. Girdiğimiz mağazalarda aldığımız pantolonlar iyi oluyordu, rahatsız etmiyordu. Şimdi mağazaya bir giriyorsunuz alacağımız şeylerin çoğu dar model. Doğru düzgün bol modellerden yok onu geçtim bol olsa bile pantolonların ağ kısmı dar. Pantolonların bir tarafı bol bir tarafı dar. Hem fiyatları pahalı hem kıyafetlerin kendileri kötü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı