Sanırım ben de kendim yapacağım bu gidişle. Millet 9 euro ile 70'lik tekila içerken biz 9 liraya anca 1 şişe bira içip yanında çekirdek çitliyoruz, çok şanslıyız.
Babam da öyle söyler, yani aliskanlik. Dogrusunun bu oldugunu düsünüyorum -de -da ayri yazmak yerine öz Türkce ile yazmaya özen gösteriyorum. Örnegin mesaj demek yerine ileti, selam yerine esenlikler, ban yerine uzaklastirma demeyi tercih ediyorum (Demeye calisiyorum)
Ben Türkceme bazi siteler gibi degil, böyle sahip cikiyorum.![]()
Her zaman sol!Kalp her zaman soldan atar ve aslinda halk her zaman cephededir, yüregini ferah tut dostum.![]()
Cephe bu cephe umudun adı.......!Yoldaş o profil fotoğrafından dolayı özel mesaj gelebilir kaldırılıyor. Siyasi içerik içerdiği için bilgin olsun.
Benim mucadelem sinifsiz, somurusuz, sosyalizm, esitlik ve adalet, yolsuzlugun, yoksullugun olmadigi ya da azaldigi bir dunya mucadelesi. Senin de mucadelen bu. Ama birileri bunu anlamiyor.Her zaman sol!
Cephe bu cephe umudun adı.......!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.