Evde böcek olmaması için ne yapmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yazın gelmesiyle böcekler arttı. Böceklere tuvalette, banyoda falan değil odamda karşılaşıyorum. Odamın temiz olmasına rağmen bu örümcek ve karıncalar nereden geliyor bilmiyorum, bina yeni yapılı bir alakası var mıdır bilmiyorum.

Prize takınca sivrisinekleri uzaklaştıran elektronik bir alet vardı, acaba onun örümcek veya karınca için olanı var mı? Evet zararizlar ama en küçük böcekten bile aşırı derecede tiksiniyorum.

Ya da odama koymam gereken bir koku falan var mıdır? Hadi balkonu koruyamiyoruz bari odaları koruyalım.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi yazın gelmesiyle böcekler arttı. Böceklere tuvalette, banyoda falan değil odamda karşılaşıyorum. Odamın temiz olmasına rağmen bu örümcek ve karıncalar nereden geliyor bilmiyorum, bina yeni yapılı bir alakası var mıdır bilmiyorum.

Prize takınca sivrisinekleri uzaklaştıran elektronik bir alet vardı, acaba onun örümcek veya karınca için olanı var mı? Evet zararizlar ama en küçük böcekten bile aşırı derecede tiksiniyorum.

Ya da odama koymam gereken bir koku falan var mıdır? Hadi balkonu koruyamiyoruz bari odaları koruyalım.

Örümceklere halk arasında müjdeci de denir ve bu genelde mobilya arkasında olan türlerden yani tıbbi bir olaya yol açmaz. Açıkçası bunlara bir şey yapamazsın çünkü yakalanması güç. Karincalara ise çeşitli kimyasallar ile veya doğal olarak pencere önüne reçel veya şekerli maddeler koyarak yollarını sapitabilirsin.

Arkadaşlar peki bu karıncalar üruyebilir değil mi? 2 karınca gördüm, öldürecekken bulamadım ertesi gün 5 6 tane vardı odamda.
Odamda boşluk yok sadece camı açıyorum, sineklik taktirsam fark eder mi acaba?

Karıncaları gördüğün yerlere limon kesip koy. Ben öyle kurtulmuştum bir daha gelmemişlerdi. Örümceklere çare yok nefret etmeme rağmen her yerdeler ve katlanıyorum. Bir de ara sıra böcek ilacı sıkabilirsin.

Konuda karınca öldürmekten bahsedilmesi üzdü..Karıncaların yaklaşmak istemediği birkaç madde veya koku vardı adını unuttum ama bence onu bir araştırın.

Evet hem de çok.
Dostum profil resminizdeki teyzeyi tanıyor musunuz? Bu resim bayrak asan dayı gibi bir fenomene dönüşebilme potansiyeli taşıyor. Benim kayınvalideye de sigara hariç benzettim:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı