Göknet üzerinden altyapı sorgulama yapıp buraya at ayrıca GPON altyapıda boş port muhabbeti olmaz muhtemelen VDSL dediğin şey o kablonun evinde bulunması bir şeyi değiştirmez sorun TT tarafında.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Buradan kontrol edebilirsin, boş port olup olmadığını.
Boş port yok denmesi senin binanda değil bağlı olan saha dolabında yer olmadığı anlamına geliyor, ayrıca müşteri hizmetlerinin sözüne pek güven olmaz veriler güncel olmayabilir en doğrusu için Türk Telekom müdürlüğüne gidip sorgulamak olur.
BBK koduna gerek yok, normal adres bilgilerini seç.e-Devlet üzerinden ikametkah almadığım için bbk kodumu bilmiyorum buna tam adreste dahil, zaten tüm sıkıntı buradan çıkıyor bugün ikametkah aldırmak için gideceğim.
Hocam tam adresi öğrendim ve arattım sonuç olarak bunlar çıktı, var olarak anladım yanlış mıyım ?BBK koduna gerek yok, normal adres bilgilerini seç.
Hocam tam adresi öğrendim ve arattım sonuç olarak bunlar çıktı, var olarak anladım yanlış mıyım?
GPON fiber internetiniz var ve aktif hattınız 1000 Mbps destekliyor.
Hocam tam adresi öğrendim ve arattım sonuç olarak bunlar çıktı, var olarak anladım yanlış mıyım ?
Şu aşamada 1000 Mbps destekliyor demek doğru olmaz. Arkadaşımızın önceki açtığı konuda dairenin içine bir CAT kablo geldiğini görüyoruz. Bu da demek oluyor ki altyapısı çok yüksek ihtimalle FTTB-Eth dediğimiz tür. Yani fiber kablonun binaya kadar geldiği ve dairelere 8 telli bakır kablo dağıtılan sistem. Yani o konunun ilk fotoğrafında gördüğümüz CAT kablo MDU cihazından geliyor olabilir. Durum bu şekildeyse arkadaşımız 100 Mbps üzerinde hız alamaz.GPON fiber internetiniz var ve aktif hattınız 1000 Mbps destekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.