Evde bulunan kağıt

• Konuyu başlatan zuhntr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 12.045
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kağıt hafiften sararmış gibi. Eğer kısa zaman içerisinde garip veya anlamlandıramadığınız bir olay olmadıysa sıkıntı yapmayın. Ama arapça bilen birisine göstermenizi öneririm.

Kişinin inancı İslam ise inanması gayet doğal.

Yazı zaten Arapça değil, bir şifreleme var ve İslam'da büyü yok diye biliyorum, büyüye inanmak için bence bir insanın mal olması lazım, küçüklüğümde bana büyü yapıp "Tüm istediklerin seninle" olsun dediğinden beri hayatım ters gidiyor.

Yazı zaten Arapça değil, bir şifreleme var ve İslam'da büyü yok diye biliyorum, büyüye inanmak için bence bir insanın mal olması lazım, küçüklüğümde bana büyü yapıp "Tüm istediklerin seninle" olsun dediğinden beri hayatım ters gidiyor.
Bende inanmıyorum büyüye inancım İslam değil çünkü ama İslam'da büyü diye bir şey var onu biliyorum.

Evde yatağın altından içinde ekteki yazılar bulunan kağıt bulundu. Başlık olarak Türkçe şekilde benim ismim yazıyordu. Yani bana yapılmış bir şey, ama konusunu öğrenmek istiyorum nedir bu? Bilen yardımcı olursa sevinirim.

Bir de 3.resimdeki küçük siyah toplar içinden çıktı.
Hacı en mantıklısı bir dereye yada varsa denize at diyorlar. Ne olur ne olmaz. Arastir biraz nasıl yok edilir diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı