Evde bulunan kağıt

• Konuyu başlatan zuhntr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 12.686
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinize teşekkürler bir rahatladım , korkmam pek böyle şeylerden inanmam da büyülere, ilk defa başıma geldi sizlerden yardım almak istedim. Teşekkürler hepinize sağ olun.
Böyle şeyleri dikkate almaya gerek yokta yapan kişiyi bulursan ilişkini bir gözden geçir derim.

hocam sanki sadece vav ve sin harfleri kullanılmış pek bir anlam çıkaramadım.

Hangi kitap o kardeşim meal'denmi bahsediyorsun? Meal eksik demek unutma. Hiçbir dini kitap direk çeviriden okunmaması gerek.
O kitabı okumak için Arapça mı öğrenelim? Nasıl bir "eksiklik" olmuş da direkt bu kadar önemli bir kavram gitmiş. Kendinizi kandırmayın. Meal okunabilir bir şey. Hem tefsir hem meal okumuş biri olarak söylüyorum.

Önce bir evdekilere sorun. Onlardan biri kendince dua amaçlı yapmış (muhtemelen yaptırmış) olabilir. Bizim mutfak dolabının tekinde de vardı. Anneme sordum. Saydı bir şeyler. Tamam dedim. Çekmeceme de zamanında koymuştu. Onu koyarken söylediği için bir derdim yok. Bu tip şeylere inanmadığım için bir sakıncası da yok. Gönlü olsun diye ellemiyorum.

"Torigadi cinderi tubileli melim tayemsalil el savarim neşidûl ubevedelgulgi teli garigul heyavebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sade bihi ezzedini vadellelbugafeyakuvmi hubbu li iderbil kumafehimmeyehetün tesurrul hudeveimme memetün yugiguledesalil el savarim neşidûl ubevedelgulgi teli garigul heyavebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sadefadım yahu hayye lider bin necalilemdul seviyya nasuddul kuzeavenafahur mecde veneul necibeebed entedille liğıyril ilesalil el savarim neşidûl ubevedelgulgi teli garigul heyavebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sadeilel hekki heyye deane liva lisehil meneye bi harbi ayde femenneteminna fiden en hime bi cennetü hüldin seyyidül eze salil el savarim neşidûl ube vedelgulgi teli garigul heya vebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sade beyiladi canbaro moldi kanna linaguna gani taktale ledeyidevledi digulido lolodi aktima lattim gidik taragele dakto gitdiri gennela bali taktalo baliyedi banayedi panayede panamano monagalene panamedi di tarik" Bunu okudun ve büyülendin, hemen bu mesajı alıntılayıp 5 kişi etiketlemezsen ölüceksin. (!) İroni olduğunu belirtemde yine ceza yemiyelim.
Ya hocam 😂

Önce bir evdekilere sorun. Onlardan biri kendince dua amaçlı yapmış (muhtemelen yaptırmış) olabilir. Bizim mutfak dolabının tekinde de vardı. Anneme sordum. Saydı bir şeyler. Tamam dedim. Çekmeceme de zamanında koymuştu. Onu koyarken söylediği için bir derdim yok. Bu tip şeylere inanmadığım için bir sakıncası da yok. Gönlü olsun diye ellemiyorum.
Yok hocam evdekilerle kendi aramızda konuştuk, bizim ailemizden biri yaptırmamış kötü amaçla yapılmış , bir büyü tarzı birşeymiş hocaya sorduk tanıdığımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı