Bende ful arapça ve ingilizce biliyorum ancak kağıt şifreli okunmuyor bolca (ayn) ve (wow) harleri var. 37 73 87 gibi rakamlar içeriyor fakat Senin için suudi arabistan'a bilen birilerine sordum.... gelen yanıt.
bu tip şeyler genelde kötülük için yazılır büyük (sihir) yaptırılmaya çalışılır.
(YAPILAMAYACAĞINI BİLDİKLERİ HALDE)
yapanlar bir türlü sahtekar ve para için yapar. dikey kağıda tersten yatay yazılmış. yani herşey ters ve şifreli bir kaç arapça harfınden yazılmış. ki anlam veya mana çıkartılmasın (günümüz deki amaç para kazanmak) Taş yüzük gibi koyun dışkısı gibi tavşan vs. hayvanların organları ve dışkıları da dahil edilir ki inandırıcı olsun.
Genelde yazıma amaçları bu şekil de:
-Kişiyi rıskından uzaklaştırmak.
-istenilen kişilere bağlamak.
-kişiyi çıkmaza sürüklemek bir nevi delirtmek.
-istenilen kişi ile evlendirmek.
-kafasında kötü hayaller ekmek ve evham kurmasına sebebiyet vermek.
-olmayan şeyi veya olmayacak şeyi olurtmak veya olmuş gibi göstermek ve inandırmak.
(ANCAK BU HİÇ BİR ZAMAN GERÇEKLEŞMEYECEK)
kısmen de olsa yaradanın mukkaddes kitablarında iblis ve şeytanın işidir diye zikredilmiş Hz. süleymana da yapılmaya çalışıldı. insanların kafasına vesvese salmak ve onları her türlü doğru yoldan saptırmak. mülklerine el koymak fitne ve fesad yaymak için.
Ancak her kötülüğe karşı kime yazıldı ise Eğer o kişi islam dinine tabi ise Felak Suresi okuması ve yaradana tövbe etmesi ve yazılan hiçbirşeyden korkmaması gerekiyor zira Allahın ayeti herşeyden üstündür. 1.5 saattır yanıt bekliyordum