Evde bulunan kağıt

• Konuyu başlatan zuhntr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 12.605
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi hocam 2 sene önceye kadar aynı fikirdeydim. Sonra annemle babam eve bir hoca getirdi. Okudu üfledi yattığım odaya sirke döktü. Ha o gece cinler iyice bir ağzıma *****. Halağ büyüye inanmıyorum. Ama hocaya inanıyorum. Ne yaptıysa adam o gün. Bayağ korkmuştum o gece. Görünmeyen bir şeyin sesini duyup vücudunuzu dokunduğunu hatta nüfuz ettiğini hissetmek. Gerçek dehşet verici. (akıl ve ruh sağlığım yerinde, o gece hariç başka kayda değer halisinasyom görmedim.)
Sahte bir hocaya denk gelmişsiniz. Hocaların okuyup üflemesi cinleri götürmez, bunun hakkında dinde bir tane bile kanıt yoktur. Kur'an okuyup vs. cinleri götürdüğünü söyleyen bütün hocalar şeytandır ve umarım o hocaya paranızı kaptırmamışsınızdır. Bir kişiye cinler musallat olduysa bu o kişinin günahlarının sonucudur ve sadece tövbe ederek geçer.

Vallahi hocam 2 sene önceye kadar aynı fikirdeydim. Sonra annemle babam eve bir hoca getirdi. Okudu üfledi yattığım odaya sirke döktü. Ha o gece cinler iyice bir ağzıma *****. Halağ büyüye inanmıyorum. Ama hocaya inanıyorum. Ne yaptıysa adam o gün. Bayağ korkmuştum o gece. Görünmeyen bir şeyin sesini duyup vücudunuzu dokunduğunu hatta nüfuz ettiğini hissetmek. Gerçek dehşet verici. (akıl ve ruh sağlığım yerinde, o gece hariç başka kayda değer halisinasyom görmedim.)
Hocam bunun birçok sebebi olabilir. Plasebo etkisi, sizin bu yönde düşünmenizden dolayı bilinçaltınıza yerleşmesi ve böyle bir rüya görmeniz hatta belki sirkenin kokusu gibi bir şey bile neden olmuş olabilir. Bu konularda yeterince bilgili değilim ama bilen birisi basitçe açıklayabilir.

8 ay önce taşındım demiştiniz önceki sahip anahtarı klonlayıp girmiş olabilir.

8 ay önce taşındım demiştiniz önceki sahip anahtarı klonlayıp girmiş olabilir.
Kağıdın başka bir parçasında benim ismim yazıyor neden bana böyle birşey yapar bilemem ama her ihtimal olabilir
İlgi gösteren herkese teşekkür ederim. Kimin yaptığını bulamadım fakat bunun çok önemli bir yazı olmadığını öğrendim ciddiye alıncak bir şey değilmiş , denize bıraktım bu sabah çoktan parçalanmıştır

Adama büyü yapmışlar 2 kişi hahaha atmış yazıklar olsun burası nasıl bir forum oldu.
Kağıdın başka bir parçasında benim ismim yazıyor neden bana böyle birşey yapar bilemem ama her ihtimal olabilir
İlgi gösteren herkese teşekkür ederim. Kimin yaptığını bulamadım fakat bunun çok önemli bir yazı olmadığını öğrendim ciddiye alıncak bir şey değilmiş , denize bıraktım bu sabah çoktan parçalanmıştır
Dostum en güvendiğin insan bile yapabilir.

Adama büyü yapmışlar 2 kişi hahaha atmış yazıklar olsun burası nasıl bir forum oldu.

Haklısın devir değişti kime güveneceğini seçemiyorsun

Haha atan arkadaşları da anlamıyorum ama kendince eğleniyorlar.
Konu Kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı