Başlangıç için evde ekipmansız program arıyorum (Dumbell var ama kilosu çok az) aslında birçok program bulabilsem de hangisini yapmamız gerektiği konusunda emin olamıyorum.
Ekipmansız olmaz. Şınav ve çeşitlerini inceleyin. Başka alternatifiniz çok az.
Ekipmansız olmayacağını biliyorum zaten yakın zamanda salona tekrar gideceğim ama 3 ay kadar ara vermek zorunda kalmıştım. İlk günlerdeki kas ağrılarını yaşamamak için evde kendimi alıştırabileceğim hareketler falan yok mudur? Üstte de yazıldığı gibi şınavla mekikle falan belki o hamlıktan biraz kurtulurum diye düşünmüştüm.Ekipmansız evde çok zor hocam basit hareketleri yaparsınız ancak. Çevrenizde park varsa oraya gidin derim evdekinden daha verimli olur oradaki aletler ile.
Şınav, mekik, squad ve açma germe hareketleri yeterli. Zaten amacınız hamlıktan kurtulmak.Ekipmansız olmayacağını biliyorum zaten yakın zamanda salona tekrar gideceğim ama 3 ay kadar ara vermek zorunda kalmıştım. İlk günlerdeki kas ağrılarını yaşamamak için evde kendimi alıştırabileceğim hareketler falan yok mudur? Üstte de yazıldığı gibi şınavla mekikle falan belki o hamlıktan biraz kurtulurum diye düşünmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.