WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba ben 18 yaşında lise sona giden birisiyim. Kendimden kısaca bahsetmem gerekirse sosyal olmayan, arkadaş ortamı olmayan evde biraz oyun oynayan ve çoğunlukla boş boş videolar izleyen birisiyim. Gelecekteki hedefim meslek üzerinden bu yüzden derste çalışmıyorum ve evde gerçekten sıkılıyorum. Her gün bu tekrarlanıyor. Okuldan gelince oyun oynuyorum 1 saat sonra sıkılıyorum akşama kadar evdeyim ne yapacağım bilmiyorum. Evde hiçbir şey yok. Gittiğim bir kurs yok, hiç arkadaşım yok. Bir ara TV kanallarındaki dizilere bakayım diyordum ama keyifli gelmiyor. Akşamları sıkılmaktan beter olup uyuyorum saat 9'da 10'da. Okul normal ama ev çok sıkıcı. İçimde bunalıyor çünkü arkadaşsızlık, tamam var arkadaşım okulda konuşuyorum ama öyle buluşup bir etkinlik yapmıyoruz çünkü o kadar samimiyetim yok ve bir kız ile de konuşmayı bıraktığım için onun özgüvensizliği geldi biraz ve bu daha da kötü etti beni. Oturduğum bölge de neler var diye bakmıştım gitar kursu falan var devletin ama herkes yaşlı bana en yakın 30 yaşında birisi vardı onlarla da konuşulacak bir şey yok. Okul kursları da yok gidiyim yaşıtlarımla oturayım diyeceğim. Yaşıtlarımla yapacağım herhangi bir aktivitem yok. Ne önerirsiniz bilmiyorum ama gerçekten çok sıkılıyorum ve dışarısı soğuk olmasa gideceğim bir banka oturacağım o derece de bir yalnızlık çekiyorum.
Not: Kekeme olduğum için sosyalleşemiyordum şimdi kekemeliği çok azalttım ama 18 yaşında olduğum için ve bu yaşa kadar arkadaş edinemediğim için arkadaş edinme özelliklerim çok gelişmiş değil.
Not (moderatörlere): Bir tane daha konu açmışım 2 yıl önce ama o konu çoktan geçti gitti bu yüzden bunu açıyorum reddetmezsiniz sanırım.
Not: Kekeme olduğum için sosyalleşemiyordum şimdi kekemeliği çok azalttım ama 18 yaşında olduğum için ve bu yaşa kadar arkadaş edinemediğim için arkadaş edinme özelliklerim çok gelişmiş değil.
Not (moderatörlere): Bir tane daha konu açmışım 2 yıl önce ama o konu çoktan geçti gitti bu yüzden bunu açıyorum reddetmezsiniz sanırım.