Evde dumbell ile fitness yapılır mı?

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biraz vücut yapıp fit olmak istiyorum. Spor salonu gideceğim fakat yakınımda spor salonu yok. İnternetten dambıl set alsam gelişim olur mu? Deneyen veya bu konularda bir fikri olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, dambıl setiyle evde güzel bir gelişim sağlayabilirsin! Özellikle temel hareketlerle (bench press, squat, dumbbell row gibi) düzenli çalışırsan kaslarını güçlendirebilir ve fit bir görünüm elde edebilirsin.

Arkadaşlar merhaba. Biraz vücut yapıp fit olmak istiyorum. Spor salonu gideceğim fakat yakınımda spor salonu yok. İnternetten dambıl set alsam gelişim olur mu? Deneyen veya bu konularda bir fikri olan var mıdır?
Biraz vucut yapip fit olmaktaki dusundugunuz vucuda bagli, evde dumbell ile gelisim saglanabilir ama spor salonuna gore baya yavas olur, ayrica fit olmak icin de kardiyo yapmaniz gerekli.

Gelişme olur ama beklentini karşılamayabilir. Ben tek dumbella çalışmışlığım var evde ama sen 2 tane alırsan senin için daha iyi olur.

Bir sehpada almak gerek. İşini çok daha kolaylaştırır ve neredeyse vücuttaki bütün kasları çalıştırabilirsin. Tabii ayarlanabilir dumbbell lazım zamanla o ağırlıkları arttırman gerekecek çünkü.

Hocam kapsamlı bir dambıl seti alırsanız gelişme sağlanabilir. Gelişme sizin performansınıza göre değişebilir.

Eğer fit bir vücut olacaksa dumbell set alacağım zaten 50 kg olan halter ve dumbellden oluşan setler var bu setler ile spor yapmayı düşünüyorum ve gelişimden kastettiğim abartı kas keskin görüntüler değil daha çok model fiziği tarzı hafif belirgin kaslı bir gelişim kastediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı